Кейт Мидълтън изглеждаше нетърпелива да поеме водеща роля“, когато излезе

...
Кейт Мидълтън изглеждаше нетърпелива да поеме водеща роля“, когато излезе
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън изглежда уверена и готова да „поеме водеща роля“ в Кралското семейство по време на обиколка на ферма

Кейт Мидълтън изглеждаше „ нетърпелива да поеме водеща роля “, когато излезе с принц Уилям след последните си здравословни проблеми, съгласно специалист.

В новоизлъчените фрагменти принцесата на Уелс можеше да бъде забелязана да върви „ решително “ до брачна половинка си, до момента в който посещаваха фермата Windsor Farm Shop през уикенда. Кейт беше облечена в джоб и чеп, до момента в който Уилям си постави бейзболна шапка, откакто напуснаха Adelaide Cottage за малко пътешестване в събота. Майката на три деца беше забелязана да се усмихва от ухо до ухо, до момента в който отиваше на чист въздух до известния магазин.

Джуди Джеймс, анализатор на езика на тялото, сподели, че майката не се е похвалила с нищо друго с изключение на с „ сила и положително здраве “, когато се е осмелила да излезе след дълготрайно възобновяване след процедура. Кейт претърпя коремна интервенция и трябваше да заеме задната седалка от отговорностите си след интервенцията на 16 януари. Говорейки за тяхното пътешестване до магазина във фермата, Джуди сподели пред The ​​Mirror: „ Това не е крехъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР