Кейт Мидълтън и принц Уилям ще се преместят в чисто

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям ще се преместят в чисто
Коментари Харесай

Вътре в новия дом на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Уиндзор

Кейт Мидълтън и принц Уилям ще се реалокират в чисто нов дом по-късно тази година. Понастоящем двойката живее в Лондон в двореца Кенсингтън и в Норфолк в Анмър Хол, само че новата им резиденция може да се окаже непрекъсната, оповестява Express.

Съобщава се, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж, както и трите им деца, ще се реалокират в Adelaide Cottage в имението Уиндзор. Това ги прави географски по-близки до кралицата, както и до фамилията на Софи Уесекс.

Експертите на Stelrad са събрали всичко, което знаят за историческия дом. Те предоставиха мнения от позиция на интериорния дизайн.

Крис Харви, специалист по интериора в Stelrad, съобщи: " Сгушена в провинцията на Бъркшир, вилата Аделаида е в кралското семейство от 1831 година насам. Разположена е на 4800 хектара от Големия парк Уиндзор, който се ръководи частно от компанията Crown Estate.

" Adelaide Cottage " се намира единствено на половин миля от замъка Уиндзор, главната резиденция на кралица Елизабет. Той е освежен в чест на кралицата.

" Ето за какво се оповестява, че вилата се отличава с обичаен интериор, като френски прозорци, голям брой камини, покрита веранда, портичка и джинджифилови детайли. Според " Сън " има и въодушевена от мореплаването тематика, която се показва в неповторими детайли като златни делфини и украшения от въжета на тавана, рециклирани от кралска яхта от 19-и век. "

Г-н Харви даде и препоръки по какъв начин да добавите " кралски линии в дома си ". Това включва прибавяне на творби на изкуството и статуи, както и фокусиране върху осветлението.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР