Кейт Мидълтън и принц Уилям са ясно наясно с проблемите“

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям са ясно наясно с проблемите“
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и принц Уилям „ясно осъзнават“ проблемите за Шарлот и Луис

Кейт Мидълтън и принц Уилям са „ ясно наясно с проблемите “ за принцеса Шарлот и принц Луис, до момента в който порастват като така наречен spares' на техния по-голям брат и предстоящ крал, принц Джордж.

Това е съгласно кралски специалист, който похвали актуалния наставнически метод на принца и принцесата на Уелс. Кралският специалист и някогашен сътрудник на BBC Royal Джени Бонд показва, че защото двойката се стреми да помогне на по-малките си деца да се радват на допустимо най-нормален живот, те ще желаят да запазят опциите си отворени, като в същото време понижат проблемите, с които могат да се сблъскат, пробвайки се да изградят личен кралски живот, без да са в сянката на престолонаследника Джордж.

Джени отбелязва, че измежду многото преимущества на принца и принцесата на Уелс желанията за нежно родителство - реж. това, което Кейт е научила от своите проучвания на образованието в ранна възраст - ясно е, че двойката ще се стреми да възстановява живота на по-малките си деца с вярата, че те ник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР