Кейт Мидълтън и принц Уилям разширяват кралските си роли.Близо година

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям разширяват кралските си роли.Близо година
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и принц Уилям получиха нови титли

Кейт Мидълтън и принц Уилям уголемяват кралските си функции.

Близо година откакто получиха купите " принц и принцеса на Уелс " от крал Чарлз III след гибелта на кралица Елизабет II, кралската двойка има спомагателни нови след разбъркването на военните назначения в фамилията, оповестява " The Telegraph ", базирайки се на Бъкингамския замък.

Кейт е назначена за основен комодор на Военновъздушните сили на флота, основен полковник на 1-ва Драгунска армия на Кралицата и почетен комодор на Кралските военновъздушни сили Конингсби. В същото време Уилям е назначен за основен полковник на Мерсианския полк, основен полковник на Военновъздушния корпус и кралски почетен командор на Военновъздушни сили във Вали, където прекара три години като водач.

Ставайки кралски почетен въздушен командор за " КВС Конингсби ", Кейт заема първата си висша служба в Кралските военновъздушни сили. Според " The Telegraph " купата има специфична връзка и с нейния дядо - капитан Питър Мидълтън, който лети дружно с починалия брачен партньор на кралица Елизабет - принц Филип, по време на двумесечна въздушна обиколка на Южна Америка през 1962 година

Други членове на кралското семейство, които получиха нови военни трофеи, са: кралица Камила, принц Едуард, принцеса Анна, принц Ричард, херцогинята на Единбург Софи и херцогинята на Глостър Биргит.

Някои от новите назначения, са принадлежали на принц Андрю, който бе лишен от военната си служба през януари 2022 година на фона на правосъдно дело повдигнато против него.

Освен това по данни на " The Telegraph " предходната му роля на основен полковник на Кралския ирландски полк в този момент е трансферирана на брачната половинка на Едуард - Софи, а Камила наследява почетната му купа полковник на Гренадирските гвардейци и ролята на основен полковник на Кралските ланцери, написа Дир.бг.

" След възкачването на Негово Величество кралят има удоволствието да разгласи още военни назначения за работещи членове на кралското семейство ", се споделя в изказване на двореца, по информация на " People ". " Новите назначения ще продължат да отразяват околните връзки сред въоръжените сили и кралското семейство по време на ръководството на Негово Величество. "
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР