Кейт Мидълтън и принц Уилям прекараха вълнуващ и емоционален ден

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям прекараха вълнуващ и емоционален ден
Коментари Харесай

Децата на Кейт и Уилям ще учат за първи път заедно в ново училище. Вижте ги колко са сладки!

Кейт Мидълтън и принц Уилям прекараха трогателен и прочувствен ден през вчерашния ден. В сряда следобяд херцозите на Кеймбридж заведоха трите си деца в новото им учебно заведение Ламбрук, откакто фамилията се реалокира от Лондон в Уиндзор още през лятото, с цел да приготвят наследниците си за идната значима фаза от живота им, написа „ Дейли мейл “.

От двореца в Бъкингам разпространиха фотоси от визитата на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи в учебното заведение във връзка откриването на новата образователна година и тържественото събитие по посрещане на новите възпитаници.



Принц Уилям и брачната половинка му Кейт са избрали началното учебно заведение с 21 хектара двор, откакто взеха решение да се реалокират в Уиндзор, на към 50 километра от вкъщи си – двореца Кенсингтън в Лондон. Училищните такси, които херцозите ще заплащат годишно, възлизат на 50 000 английски лири, което се равнява на 111 000 лева



Мястото, на което фамилията към този момент се е настанило, е „ Аделейд котидж “ - историческа вила край замъка Уиндзор, в който кралица Елизабет Втора прекарва от ден на ден време след началото на пандемията от COVID-19. Нейно Величество е дала на Уилям и Кейт позволение да наемат къщата с четири спални, издигната за кралица Аделейд през 1831 година



Но дано да се върнем към учебните страсти на кралското семейство. Интересното в тази ситуация е, че принцеса Шарлот и братята ѝ ще посещават едно и също учебно заведение за първи път.

Принц Джордж и принцеса Шарлот преди този момент посещаваха Thomas’s Battersea, близо до фамилния замък Кенсингтън в Лондон. Междувременно принц Луи беше записан в детското учебно заведение Уилкокс.



Училището предлага благоприятни условия за интернат, само че съгласно формалната информация, кралските деца ще бъдат дневни възпитаници в Ламбрук.

Известно като едно от най-хубавите подготвителни учебни заведения в Обединеното кралство, Ламбрук е измежду учебните заведения, които могат да се похвалят както с високите университетски резултати и достижения на възпитаниците си (като няколко студенти печелят места в влиятелния лицей Итън, където е учил и Уилям), по този начин и с редица действия, които да забавляват децата отвън образователната им стратегия.

Тук има уреди за разнообразни спортове, за трагичен спектакъл, за музикални изяви, има вътрешен басейн, футболно игрище и голф игрище с девет дупки, както и клубове, които включват конна езда, фехтовка, гмуркане и поло – все обичани кралски занимания.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР