Кейт Мидълтън и принц Уилям прекараха Деня на Свети Патрик

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям прекараха Деня на Свети Патрик
Коментари Харесай

Експерт по език на тялото: какво означава „студеният поглед“ на Кейт към Уилям?

Кейт Мидълтън и принц Уилям прекараха Деня на Свети Патрик с ирландската армия, а наблюдаващи побързаха да проучват държанието на двойката.

Тази година празникът беше първият, откогато принцесата на Уелс стана полковник на ирландския полк на Англия, поемайки тази роля от брачна половинка си . Според някои смяната си личи и в строгото държание на Кейт – изключително един миг по време на парада.
                             

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс споделя, че Кейт е отправила към Уилям „ леден “ взор, който е „ сигнал за игра на власт “ .

„ Тя стои изцяло деликатна, до момента в който фиксира Уилям със съществено леден, корав взор “, споделя Джеймс пред английското издание. „ Погледът демонстрира какъв брой съществено Кейт приема новата си роля. Езикът на тялото ѝ тук е безукорен и по-скоро боен, в сравнение с кралски. Отговорът на Уилям на погледа ѝ е нацупена усмивка, която внушава горделивост и може би възприятие на почитание към дамата, който поема неговата роля. “

Междувременно специалистът по езика на тялото Дарън Стантън разсъждава пред:
Всичко за Вашата сватба
„ Ясно е, че тя искаше да се открои от тълпата и да утвърди властта си над Уилям и другите посетители. “

Според него облеклата, носени от Кейт, също имат своя функционалност . „ Тя е склонна да избере цвят като на супергерой, когато желае да бъде възприемана в мощен облик. Тъй като това беше първата поява на Кейт като полковник от полка, тя очевидно искаше да съобщи позицията си и да се показа измежду тълпите със смелия цвят. “

За благополучие, от събитието има и задоволително фрагменти, на които двойката наподобява в много положително въодушевление, тъй че почитателите им може да си отдъхнат!
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg