Кейт Мидълтън и принц Уилям показаха новия член на семейството.

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям показаха новия член на семейството.
Коментари Харесай

Ето го новият принц

Кейт Мидълтън и принц Уилям демонстрираха новия член на фамилията. Това е третото дете на херцогинята на Кеймбридж и английския престолонаследник.

Момченцето проплака за първи път в 11.01 ч. локално време в лондонската болница "Сейнт Мери ".

Двойката към този момент се радва на 4-годишния Джордж и дребната Шарлот, която единствено след седмица ще навърши три години.



Малкият принц, който е пети подред за заместничество на трона, тежи 3900 кг. Той идва на бял свят в деня, когато католиците означават Гергьовден.

Принц Уилям е участвал на раждането. До момента името на новороденото към момента не е оповестено публично. Засега любимци на букмейкърите са Артър, Албърт, Фредерик, Джеймс и Филип. Именно Артър е едно от имената както на принц Чарлз, по този начин и на принц Уилям.

Щастливите родители към този момент получиха поздравления за новия член на фамилията си от кралския замък, както и от премиерa Тереза Мей.



Само няколко часа след раждането принц Уилям докара в болничното заведение принц Джордж и принцеса Шарлот. След това всички дружно напуснаха болничното заведение.

Новият принц е шестият правнук на кралица Eлизабет Втора и пети подред правоприемник на трона след по-големия си брат - 4-годишният Джордж и 2-годишната си сестра Шарлот. Преди тях са татко им принц Уилям и дядо им принц Чарлз.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР