Кейт Мидълтън и Меган Маркъл възпитават децата си по различен

...
Кейт Мидълтън и Меган Маркъл възпитават децата си по различен
Коментари Харесай

Експерт: Кейт Мидълтън е „майка-фар“

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл възпитават децата си по друг начин
Кейт Мидълтън и Меган Маркъл възпитават децата си по друг метод. А специалист проучва стиловете на образование на двете херцогини. Той дефинира Кейт Мидълтън като „майка-фар“.

Това значи, че тя направлява децата, само че им разрешава да се оправят сами. Експертът по образование Сю Аткинс споделя: „Изглежда, че тя има топла връзка с децата си“. Известно е, че тя „застава на равнището на очите и това държание демонстрира, че децата са главният й фокус“.

Меган, въпреки това, е   „майка-косачка“. Това значи, че тя ще бъде дейна в премахването на пречките за сина си Арчи. Сю изяснява пред „The Sun“: „Мисля, че тя ще бъде дейна в предаването на своите полезности и убеждения на сина си Арчи с авторитарен жанр на образование, моделиращ здравословен метод на живот, физически извършения и значимостта на диалозите за проблемите и възприятията за поддържане на здравословно психическо здраве и благополучие“.

Меган Маркъл и принц Хари се реалокираха в Монтесито в Санта Барбара предходната година. Те си купиха къща за 11,2 млн. паунда. Ясно е, че двойката е твърдо решена да отглежда Арчи при максимална поверителност и за грижите за него се знае доста малко.

От друга страна, херцогът и херцогинята на Кеймбридж постоянно споделят с обществеността настояща информация за трите си деца посредством профилите си в обществените мрежи. Осемгодишният принц Джордж и шестгодишната принцеса Шарлот посещават дружно едно и също учебно заведение в Батърси, написа „Express UK“.

Родителският жанр на Кейт Мидълтън и принц Уилям се отличава с забавен метод за дисциплиниране на децата. Източник е разкрил пред „The Sun“ по какъв начин херцогът и херцогинята на Кеймбридж се оправят с нещата, когато Джордж и Шарлот се държат зле.
 Според специалист Кейт Мидълтън е
Според специалист Кейт Мидълтън е „майка-фар“ сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР