Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са двете най-коментирани дами в

...
Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са двете най-коментирани дами в
Коментари Харесай

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и основните разлики в стила на двете херцогини

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са двете най-коментирани дами в английския кралски двор. Те са красиви, стилни, почтени половинки на своите принцове. А най-често съревнованието посред им се развихря на стилния фронт.

Херцогинята на Съсекс сме я хващали нееднократно да преписва от по-опитната с кралския протокол брачна половинка на принц Уилям. Но и двете съумяха да изградят личен жанр, които да пасва на строгите правила, само че и да ги откроява като персони. Ето кои са главните разлики в стила на Меган и Кейт.

Булчинската рокля

Това несъмнено е най-важната дреха в живота на всяка жена. А когато си херцогиня, изборът ти е необятно коментиран и доста дами желаят да ти подражават.

Първа беше Кейт, която през 2011 година сподели " Да " на принц Уилям в приказна рокля, дело на дизайнера Сара Бъртън, креативен шеф в Alexander McQueen - една от обичаните марки на Мидълтън.

Булчинската рокля на херцогинята на Кеймбридж се открои с дантелена горна част, дълги ръкави също с бяла дантела, задоволително деколте и доста дълъг шлейф.

Миналата година Меган Маркъл също мина под венчилото и публично стана част от английския кралски двор. Нейният избор на рокля за огромния ден бе рокля на дизайнера Клеър Келър, част от Givenchy.
Изчистен модел, напълно в бяло, с 3/4 ръкави, голи плещи, без непотребни украшения, само че с задоволително дълъг шлейф, с цел да трансформира Меган в една съвременна принцеса, на която не й е належащо доста, с цел да наподобява безупречно.

Цветовете

Тук желанията на Маркъл и Мидълтън още веднъж се разминават. Кейт занапред се приготвя за бъдещата си роля на дамата до английския крал, по тази причина и все по-често залага на тоалети в ярки цветове, тъкмо като Елизабет Втора.

В дрешника на херцогинята на Кеймбридж участват всички цветове на дъгата, а за по-неформалните случаи избира да разнообразява с пастелни тонове.

Неутралните цветове пък са любимците на Меган, която към момента държи на обичания си грациозен офис жанр, с който стана известна в " Костюмари ". Бялото й черното са и нейната обичана класика.

Принтове

Тук резултатът е 1:0 в интерес на Кейт, която несъмнено прави по-смели стилови решения. Многократно сме я виждали с публични рокли с най-вече флорални принтове, каквито в действителност избира и в всекидневието си.

Меган пък залага на надалеч по-изчистени, едноцветни модели, които елементарно може да комбинира между тях.

Консервативност

И в тази рубрика на напред във времето излиза Мидълтън. Тя залага на по-дългите рокли и поли и доста внимава с деколтетата. Маркъл, от своя стана, нееднократно е приковавала погледите ни върху бедрата си, които се демонстрират обилно под следващата недопустимо къса рокля, написа Daily Mail.

Е, несъмнено, и Кейт е имала своите гафове, изключително когато британският вятър духне малко по-силно. Но да я забележим с дънки си е цяло знамение, до момента в който Меган постоянно си разрешава да ги съчетава с бяла риза да вземем за пример.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР