Кейт Мидълтън е печелила безброй признания за най-стилна и вдъхновяваща

...
Кейт Мидълтън е печелила безброй признания за най-стилна и вдъхновяваща
Коментари Харесай

Как Кейт e винаги безупречна

Кейт Мидълтън е печелила безчет самопризнания за най-стилна и вдъхновяваща дама. Съпругата на принц Уилям в действителност знае по какъв начин да притегля погледите и по едно и също време да бъде в крайник както с трендовете, по този начин и с кралския протокол.

Но зад всяка нейна визия, която виждаме на обществени събития, стои дълга и от време на време уморителна подготовка. Особено като появяването на Кейт е предшествана от пътувания.

Хора от екипа на Мидълтън, представени от NZ Helard разкриват, че тя има едно строго предписание, когато е на път. Ако лети с елементарен полет, наложително резервира още най-малко две седалки, на които да сложи формалните си тоалети . Те в никакъв случай не се сгъват в куфари, а стоят прилежно подредени в калъфи.
 Снимка 484197

Кралски репортери, които са летели на частни полети дружно с херцога и херцогинята на Кеймбридж също удостоверяват, че стилистката на Мидълтън деликатно подрежда по седалките всичките облекла , които са били авансово определени за мотива.
 Кейт Мидълтън, трите й деца и кралските правила, които отхвърля да съблюдава
Кралските правила, които Кейт отхвърля да съблюдава

Въпрос на цели

Важно условие на Кейт е тоалетите да са от материи, които не се мачкат елементарно , тъй като една смачкана рокля няма по какъв начин да наподобява добре на фотосите. Затова и повече й облекла са от синтетични материи, които в някои случаи се оказват по-добрият избор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР