Кейт Мидълтън е изпаднала в дълбока емоционална криза, провокирана от

...
Кейт Мидълтън е изпаднала в дълбока емоционална криза, провокирана от
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън е в криза заради влошаващото се здраве на принц Уилям

Кейт Мидълтън е изпаднала в дълбока прочувствена рецесия, предизвикана от здравословното положение на брачна половинка ѝ принц Уилям. Нито един от херцозите на Кеймбирдж обаче към този момент не дава знак, че нещо неправилно се случва с бъдещия престолонаследник на Англия, написа The Globe, представен от woman.bg. Въпреки проблемите, налегнали кралската двойка, двамата безрезервно не престават да извършват обществените си задължения, допълват от изданието.

Напоследък Мидълтън била все по-загрижена и умълчана, защото непрекъснато мислела за Уилям, който се бори с проблеми както от физическо, по този начин и от психическо естество. Тя била надълбоко загрижена за принца и го молела да потърси професионална психическа помощ, допълват от медията.

„ Уилям бе изправен пред голям стрес предходната година след напускането на Хари и отричането му от краските привилегии и отговорности. Срамът, който чичо му - принц Андрю, хвърли върху фамилията поради другарството си с Джефри Епщайн, провел проституцията на малолетни девойки, в допълнение наля масло в огъня “, написа Globe, базирайки се на неизвестен източник, непосредствен до Уилям.

Изданието продължава още и с шокиращата вест, че всички гореописани прекарвания са довели до отключването у принц Уилям на необичаен и мъчно лечим тип рак. Принцът от дълго време живеел с доста малко сън и ставал все по-слаб. От своя страна пък Кейт била обезверена, тъй като се страхувала да не остане без брачна половинка си и бащата на трите им деца, разкрива още източникът пред таблоида.

Разтревожена от влошаващото се здраве на половинката си, Кейт непрекъснато напомняла на Уилям, че не трябва да приема толкоз във вътрешността нещата от живота. „ Уилям е на крачка от ръба. Той от дълго време живее с доста малко сън и става все по-слаб и по-слаб. Той към този момент съвсем няма вкус ", споделя източникът. По думите му херцогът бил извънредно сензитивен и това, което сега изпитвал към по-малкия си брат Хари и чичо си Андрю, безусловно го раздирало от вътрешната страна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР