Кейт и Меган не се харесват и не го крият.

...
Кейт и Меган не се харесват и не го крият.
Коментари Харесай

Лъсна истината за войната между Кейт и Меган: Принцесата на Уелс винаги е искала друга за снаха!

Кейт и Меган не се харесват и не го крият. Херцогинята на Съсекс не харесва известността на снаха си, а принцесата на Уелс - характера й и манията й да бъде най-известна от всички и непременно. Затова, неслучайно Кейт и Меган не се схващат и към този момент не си дават необикновен труд да го крият. 

 

Въпреки това, нови разкрития хвърлят светлина върху същинската причина за връзките им. Оказва се, че Кейт в никакъв случай не е харесвала Меган за снаха и даже е подтиквала Хари да се ожени за друга...

 

" Кейт не беше почитател на Челси Дейви, защото тя неведнъж пренебрегваше опитите й да се сприятелят, а и унищожи Хари когато го заряза, тъй като не можеше да понесе напрежението на кралския протокол. Но беше голям почитател на Кресида Бонас. Когато двамата започнаха да излизат съществено, тя я насърчаваше и поддържаше по всякакъв начин. Двамата с Уилям се стараеха да я убедят, че като втора принцеса, медиите няма да са непрекъснато над главата й.

Но Кресида усети какъв брой е мъчно за Кейт и Уилям да устоят на цялата тази гласност. И когато Хари й предложи брак, тя напряко го унищожи, като му сподели " Не ". Много хора мислят, че Челси е тази, която разруши сърцето му, само че истината е, че той не можа да преживее загубата на Кресида.  И тя беше повода да предложи брак на Меган толкоз бързо. Преди да е осъзнала в какво се забърква ", споделя кралската биографка Кейти Никъл.

 

Фактът, че Кейт продължава да поддържа Кресида и да е на нейна страна, не стопира да тормози Меган. И херцогинята на Съсекс демонстративно нападна снаха си последните три години. Явно не й е минало...

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР