Кейт Хъдсън е истинска фурия и като актриса, и като

...
Кейт Хъдсън е истинска фурия и като актриса, и като
Коментари Харесай

Щурите коледни традиции на Кейт Хъдсън

Кейт Хъдсън е същинска хала и като актриса, и като майка. И до момента в който е в очакване за премиерата на новия си филм Glass Onion: A Knives Out Mystery, която следва на 23 декември, тя с цялостна пара приготвя и нормалните коледни обичаи.
 Кейт Хъдсън, Дани Фуджикава, Крис Робинсън, Мат Белами и по какъв начин актрисата се оправя с родителството
Да отгледаш три деца от трима разнообразни татковци

Суперсилата на Кейт Хъдсън

Както знаем, фамилията на актрисата не е напълно нормалното холивудско семейство. Тя има три деца от трима разнообразни мъже. Майка е на Райдър (18 г.), който ражда от някогашния си Крис Робинсън, на Бингам (11 г.) от другия си някогашен Мат Белами, както и на Рани (4 г.) от сегашния си избраник Дани Фуджикава.

И на Коледа, като на Коледа. Кейт Хъдсън съумява да събере всичките си деца, с цел да отпразнуват дружно празника. А той очевидно се получава в действителност специфичен, защото фамилията има много обичаи, които обича да съблюдава. Една от тях актрисата разкрива в изявление пред E! News.

Кейт Хъдсън споделя, че когато децата ѝ легнат да спят, Дядо Коледа се появява. " Това е в действителност щуро, тъй като децата не могат да повярват. И просто полудяват. "

Актрисата споделя още, че Дядо Коледа също доста харесва почерпката, която фамилията му оставя в къщата. Въпреки че обаче в последно време това са обичайните бисквитки и мляко, понякога му подготвят и по-специални питиета. Понякога го глезят с ром и кола, различен път пък с коктейл Dirty Martini, " тъй като има потребност от отмора ".
 Кейт Хъдсън, почивката ѝ в Италия и секси фотосите, които актрисата показа
Кейт Хъдсън е секси в Италия

По бански е най-добре

Графикът на Дядо Коледа е много претрупан, няма по какъв начин да не се съгласим. И почерпката с коктейли в действителност звучи разтоварващо. Надяваме се единствено след нея обичаният на децата космат дъртак да може да се качи назад на летящата си шейна, с цел да раздаде подаръците на всички положителни малчугани по света.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР