Кейт Гарауей разкри, че принцесата на Уелс й е писала

...
Кейт Гарауей разкри, че принцесата на Уелс й е писала
Коментари Харесай

Трогателното писмо на Кейт Мидълтън до Кейт Гарауей от болницата след загубата на Дерек Дрейпър

Кейт Гарауей разкри, че принцесата на Уелс й е писала от болничното заведение, откакто обществено удостовери, че брачният партньор й Дерек Дрейпър е умрял.

56-годишната водеща на Good Morning Britain сподели самоуверено лице, както в понеделник. Кейт се причисли към водещите Сузана Рийд и Ричард Мадели в Good Morning Britain единствено три дни откакто беше подкрепена от двете им деца, наследник Били, 14, и 17-годишната щерка Дарси, както и другари, семейство и сътрудници от света на политика и развлечения, до момента в който се сбогуваха с някогашния политически консултант Дерек.

Що се отнася до 42-годишната Кейт, след двуседмичен престой в Лондонската клиника след претърпяна интервенция. Очаква се бъдещата кралица да се върне към формалните си отговорности едвам след Великден, а принц Уилям краткотрайно се отдръпна от кралската си роля, с цел да жонглира с грижите за нея и децата им.

Кейт Гарауей разкрива агонизиращите последни дни на Дерек Дрейпър, когато той не можеше да „ отвори очи или да приказва “

Междувременно Дер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР