Кейт Бекинсейл изглеждаше невероятно младежка, когато присъства на годишно коледно

...
Кейт Бекинсейл изглеждаше невероятно младежка, когато присъства на годишно коледно
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл изглежда неузнаваема на осеяното със звезди бляскаво коледно тържество в Bel Air

Кейт Бекинсейл изглеждаше необикновено младежка, когато участва на годишно коледно празненство, проведено от Кати Хилтън и двете й дъщери, Парис и Ники.

С безупречния си загар, 50-годишната звезда от „ Подземен свят “ имаше външен тип, на който биха могли да завиждат половинките й. Демонстрирайки новото си русо фасул и стройна фигура, Кейт елементарно можеше да бъде сбъркана като родственик на Парис и Ники Хилтън.

Носейки розова железна рокля, Кейт добави визията си с чифт ясни високи токчета и избра за спортно алено червило, подчертаващо нейния изумителен нов цвят на косата. Партито, извършено в Бел Еър, притегли голям брой известни лица, в това число холивудската звезда Тифани Хадиш и звездата от „ Истински съпруги от Бевърли Хилс “ и сестрата на Кати Хилтън, Кайл Ричардс.

Младежкият тип на Кейт стана обект на спекулации в последно време и неотдавна звездата беше принудена да спре слуховете, че е легнала под ножа на хирурга. През май, откакто разгласява своя фотография в обществените м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР