Keysfan.com предлага една от най-добрите оферти за годината. Keysfan.com е онлайн

...
Keysfan.com предлага една от най-добрите оферти за годината.
Keysfan.com е онлайн
Коментари Харесай

Вземете най-евтиния Windows 10 – само за €7,11 от Keysfan’s Double 11 Sales

Keysfan.com предлага една от най-хубавите предложения за годината.

Keysfan.com е онлайн магазин за всевъзможен програмен продукт и игри, които желаете да купите. В него ще намерите всички най-нови артикули на Microsoft на най-хубавите цени на пазара. Конкурентните цени и потребната поддръжка на потребителите подсигуряват, че вашето извършване на покупки е допустимо най-хубавото. В същото време всички артикули като Windows и Office са същински и годни, което прави покупко-продажбите още по-привлекателни.

Точно в този момент Keysfan започва акцията  – тя ще ви донесе отстъпки, които не можете да пропуснете. По-долу ще откриете най-хубавите предложения, от които можете да се възползвате!



Продукти на специфични цени

  за €7,11 – Windows 10 си завоюва име на постоянна и надеждна операционна система. С нея можете да сте сигурни, че компютърът ви е в сигурност и работи безпроблемно, до момента в който постоянно ще получавате нови актуализации. Освен това можете да надградите системата си до Windows 11 гратис.

•  за €11,11 – Ако желаете Windows 10 за повече от един компютър, тогава тази специфична оферта е най-хубавата за вас. Само за 11,11 евро можете да употребявате операционната система на два компютъра, които притежавате.

•  за €14,99 – Най-новата операционна система е тук отпреди месец. Ако желаете по-висока продуктивност и по-добри игрови преживявания, можете да я получите непосредствено и да се насладите на невероятните функционалности още в този момент.

 за €36,99 – Microsoft Office 2021 е най-новата версия на пакета Office, която излезе дружно с Windows 11. Пакетът включва всички стратегии, които познавате, до момента в който доста нови функционалности и шаблони вършат форматирането по-лесно от всеки път. Продуктът, който ще получите, е както за персонална, по този начин и за комерсиална приложимост.

Други артикули на специфични цени:

Допълнителни отстъпки

50% отстъпка за Windows операционни системи: Ако търсите решение за операционна система, тогава можете да се възползвате от 50% отстъпка. Например, можете да получите нов Windows 11 Home, Windows Server и други. Единственото нещо, което би трябвало да извършите, е да въведете кода за отстъпка BKS50 .

62% отстъпка за пакет от Windows и Office: Друга специфична отстъпка, от която можете да се възползвате, е тази при покупката на пакет от Windows операционна система и Office. Можете да получите Windows 10 Professional и Office 2021 Professional единствено за €44. За да се възползвате от отстъпката от 62%, въведете кода за отстъпка BKS62 .

62% отстъпка за други Microsoft артикули: Освен това в Keysfan ще намерите голям брой артикули на Microsoft, като Microsoft Visio и Project. В момента можете да закупите всички тези артикули с 55% отстъпка. За да получите офертата, въведете кода за отстъпка BKS62 .

Не пропускайте шанса да получите необикновен програмен продукт на най-хубавите цени на пазара.

Keysfan.com ви предлага безвреден и пестелив метод да конфигурирате вашия нов компютър с автентичен програмен продукт и да надградите остарели компютри, които работят с прекъснати версии на Windows. Пазаруването от Keysfan.com е извънредно елементарно! Можете да изберете доста способи за заплащане, включително PayPal. Скоро след поръчката получавате имейл с вашите продуктови ключове – без да се постанова да чакате с дни! В случай, че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви даде бърза и всеобхватна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на следния адрес:

рекламно наличие от Keysfan
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР