КЕЙПТАУН, Южна Африка (AP) — Тропически циклон удари френския остров

...
КЕЙПТАУН, Южна Африка (AP) — Тропически циклон удари френския остров
Коментари Харесай

Тропическият циклон Белал удря френския остров Реюнион. Близкият Мавриций също е в повишена тревога

КЕЙПТАУН, Южна Африка (AP) — Тропически циклон удари френския остров Реюнион в Индийския океан в понеделник, донасяйки интензивни дъждове и мощни ветрове и оставяйки към една четвърт от семейства без електричество и десетки хиляди домове без вода, споделиха управляващите.

Близкият Мавриций също беше в положение на нараснала паника, защото управляващите там споделиха, че чакат да усетят резултатите от циклона Белал, който минава през югозападната Индийски океан.

В Реюнион локалните управляващи споделиха, че най-високото равнище на паника - или лилаво предизвестие - което беше оповестено в неделя, е било анулирано, откакто най-лошото от бурята е минало. Но жителите въпреки всичко бяха призовани да останат предпазени на закрито и се чака проливните дъждове и ветровете със скорост до 170 километра в час (105 благи в час) да продължат да духат на острова с към 860 000 души.

Интензивността на Белал наподобява леко понижава, се споделя в изказване на префектурата на Реюнион. Записани са към 8 м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР