Кейн: Искам да подобря рекордите на МесиХари Кейн е амбициран

...
Кейн: Искам да подобря рекордите на МесиХари Кейн е амбициран
Коментари Харесай

Кейн: Искам да подобря рекордите на Меси

Кейн: Искам да подобря върховете на Меси
Хари Кейн е окуражен към подобряването на върховите достижения на Лионел Меси. Двамата голмайстори се изправят един против различен на следващия ден, когато е дуелът в Шампионската лига сред Тотнъм и Барселона, а нападателят на,,шпорите “ призна, че би трябвало да бъде още по-безпощаден пред противниковата врата, в случай че желае да задмине върховете на аржентинския талант.

,,Той сложи тези високи стандарти, той и Роналдо, когато означават по 50 или 60 гола на сезон. Като нападател аз желая да доближи това равнище. Меси несъмнено сложи този стандарт и продължава да го прави с фланелката на Барселона. Това ме стимулира да се усъвършенствам и един ден да отбележа толкоз колкото него, в случай че не и повече. Двубой с Барселона е отличен тест за нас. Като футболисти, ние желаеме да се изправяме против най-хубавите тимове и играчи, а Меси е един от тях, ще създадем всичко по силите си, с цел да го спрем “, добави Кейн.

25-годишният британски национал разяснява и представянето на тима през миналата година в груповата фаза, когато,,шпорите “ победиха с 3:1 вкъщи на,,Уембли “ европейския клубен първенец Реал Мадрид, като загатна, че Тотнъм ще почерпи ентусиазъм от тази победа за срещата си с Барселона.

,,Започнахме чудесно против Борусия Дортмунд предходната година в групите, в този момент това не бе по този начин против Интер. Трябва да потвърдим, че може да побеждаваме най-големите тимове в света и би трябвало да го сторим против Барселона. Те могат да играят по-добре в сравнение с Реал Мадрид през предходната година, по тази причина се нуждаем от доста сила и поддръжката на публиката, тя бе невероятна в оня мач. Ако ги включим допустимо най-скоро в срещата и отбележим попадение или две, ще бъдем в чудесна позиция, с цел да спечелим този тежък конфликт. Преминахме през фаза с три несполучливи мача и несъмнено имаше напрежение, само че в този момент сме в серия от три следващи победи. Барселона ще желае да се реваншира за неубедителните си изяви в последните три мача в Ла Лига, само че ние ще се опитаме да ги спрем още веднъж “, приключи той. Тотнъм посреща Барселона в дуел от Шампионската лига в сряда вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР