Кеят, морето и кораба, визията с меките цветове и арт-деко

...
Кеят, морето и кораба, визията с меките цветове и арт-деко
Коментари Харесай

Анонс на Close to the Sun

Кеят, морето и кораба, визията с меките цветове и арт-деко стилизацията и шрифта, наподобява в действителност, както показва и MathChief (от който канал идва и видеото), Close to the Sun наподобява като клонинг на класиката Bioshock Infinite. Но какво пък?! Както споделя Мечо Пух: „Колкото повече, толкоз повече“, нали?

Играта се създава от Lantern, Enki и N.E.R.O за платформите на Xbox One, PS4 и PC. Няма точна дата на излизане, само че съгласно OnlySP става дума за тази година.

Close to the Sun е хорър с акцент над историята, която споделя. Играта ви придвижва през 20-те години на предишния век, а мястото на действието е тайнствен транспортен съд, основан от Никола Тесла за задачите на науката. В тази различна галактика на действителния свят, научните пробиви към този момент са повлияли мощно на света. Играете като Роуз, млад публицист, която търси своята сестра и с навлизането в големия комплекс, разбирате, че нещо тук не е наред. Нещо извънредно, извънредно се е объркало“, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР