Кевин Спейси наруши дългогодишното си мълчание и даде интервю пред

...
Кевин Спейси наруши дългогодишното си мълчание и даде интервю пред
Коментари Харесай

Кевин Спейси за кенсъл културата: Това продължи прекалено дълго

Кевин Спейси наруши дългогодишното си безмълвие и даде изявление пред английския „ Телеграф “. В него той приказва за делата за полов тормоз против него, отношението на шоубизнеса и дали ще се завърне на екран. Той упрекна „ хората с пари “, че блокират кариерата му на фона на обществената поддръжка, откакто беше оневинен от съда.

Спейси е считан за един от най-хубавите артисти на своето време. Той слага и въпроса дали демократичният хайлайф на Холивуд не му обръща тил съзнателно. Той е притежател на две награди „ Оскар “ в кариерата си и не крие желанието си да възроди най-известната си ТВ роля – тази на Франк Ъндърууд от „ Къща от карти “.

През последните дни редица артисти поддържаха обществено Спейси и желаеха да го видят още веднъж на екран.

 Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение пишат зрелостниците 1 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение пишат зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение пишат зрелостниците 1 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение пишат зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

„ Няма да ви неистина, несъмнено ми беше мъчно. Но в този момент съм доста разчувствуван за няколко плана, по които работя. Толкова артисти, режисьори, продуценти споделиха „ да “ на тези планове, само че някои в някакъв офис е отвърнал „ не, не можем да купим филм с Кевин Спейси в него “, споделя артистът по време на изявлението.

„ Това е човек, който в никакъв случай не съм срещал и той взема решение вместо публиката “, добавя той.

Четирима мъже бяха повдигнали девет обвинявания против артиста

През последните дни беше отправена нова офанзива против артиста – телевизионният канал Channel 4 излъчи документален филм в две елементи с име „ Спейси без маска “. В него обстойно и необятно се приказва за обвиняванията против артиста.

„ Смятам, че английската аудитория от дълго време е надраснала наличието на Channel 4. Всеки път като се върна в Лондон хората ме стопират по улицата и ми споделят толкоз благи неща. И всички ме питат по кое време ще се върна на работа. Това продължи прекомерно дълго “, добави Спейси.

Той споделя още, че се учи от старите си провинения, само че в това време прецизира, че стандартите за положително държание трагично са се трансформирали през последните години.

Той бе заведено от Антъни Рап за 40 млн. $ обезщетение 

„ Всички се държат все едно не съм схванал защо става въпрос. Но аз знам защо става въпрос – за някои от закачките ми, шегите и намеците. “

Коментарите на Спейси повдигат доста въпроси за „ кенсъл културата “, поради която той не може да работи към този момент 7 години. Актьорът беше упрекнат от Антъни Рап, че години по-рано го е тормозил полово. Съдът в Ню Йорк обаче отсъди през 2022 година, че това не е по този начин. Спейси е избран като почтен и в съд в Лондон предишното лято.

„ Не е ли ясно за Channel 4, че в случай че бях отговорен, в този момент щях да съм в пандиза? Това е отвратителна публицистика “, споделя още артистът. По думите му от телевизионния канал са го предизвестили едвам 7 дни преди да излъчат документалния филм, в който различен мъж го упреква в полов тормоз.

Според екипа на Спейси той е имал няколко предложения за актьорски функции напоследък, само че в този момент – поради документалният филм – това може да е промени.

„ Работих извънредно доста върху себе си. Признах неща, които не ми е било комфортно да призная. Зададох си редица въпроси и имах опция да се опозная както в никакъв случай преди “, споделя той за тези седем години.

„ Смятам, че ще съумея да изляза от другата страна с повече съчувствие, повече обич и ще бъда по-добър човек. “

Актьорът не признава виновност

„ Не мисля, че светът желае да ме прецака. Просто има хора, които работят в свят на боязън и които са стигнали до неверни усещания за мен. Радвам се, че имам толкоз доста другари и сътрудници, които ме поддържат “, добавя той.

Въпреки това продължава да се чуди за какво филмовата промишленост е толкоз негостоприемна към него.

Западни медии разказват фотографията като времева капсула

„ Намирам за извънредно объркващо, че съм в промишленост, в която някои от най-известните ѝ членове непрекъснато приказват за разкайване, за амнистия, по отношение на хора, които са били в пандиза. Виждаме по какъв начин приказват с емпатия с тях и по какъв начин би трябвало да им бъде даден нов път. В същото време е огромна подигравка, че подобен път не се дава за мен “, споделя Спейси за край.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР