Кеша се завръща на трона си като лошото момиче на

...
Кеша се завръща на трона си като лошото момиче на
Коментари Харесай

Перфектен баланс между уязвимостта и бунта: Новият албум на Кеша „High Road”

Кеша се завръща на трона си като неприятното момиче на поп музиката с новия си албум „ High Road ”.

Пленителният микс от оди за „ бит себе си “ и „ живей живота си на макс “ е най-еклектичната сбирка на номинираната за Грами изпълнителка досега.

„ High Road ” зачеква тематиките за самосъзнанието, свободната обич, другарството, разочарованието, копнежа за детството, и съчетава уязвимостта на Кеша, лудата ѝ сила и възприятието ѝ за комизъм с съвременни поп мелодии.

Албумът приказва за това по какъв начин не би трябвало да одобряваме живота прекомерно съществено, а за основаването му изпълнителката е събрала разнороден лист от колаборатори, създатели и продуценти,  с които да сбъдне фантазията си за нов сполучлив стадий от кариерата си.

Релийзът на албума идва след невероятното осъществяване на Кеша на песента „ Resentment “ във вечерното шоу на Джеймс Кордън, както и оповестяването на идното пролетно турне на певицата в Северна Америка.

А какви са отзивите на рецензията за „ High Road ”?

Stereogum разяснява, че „ албумът образува съвършен баланс сред уязвимостта и протеста, с който Кеша построи името си “.

The Independent го дефинира като „ зряло и непокорно възвръщане към светлината “, а MTV разгласи, че музиката на Кеша „ още веднъж ще въодушеви всичките ѝ почитатели да пуснат животното в тях на независимост “.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР