Кери Катона вярва, че е в ранна менопауза, докато описва

...
Кери Катона вярва, че е в ранна менопауза, докато описва
Коментари Харесай

Кери Катона се страхува, че е в ранна менопауза, докато споделя тревожни симптоми в дебат на живо

Кери Катона има вяра, че е в ранна менопауза, до момента в който разказва своите „ срамни “ битки с изпотяване, до момента в който е на обществено място.

По-рано тази седмица Кери сподели, че към този момент е приела, че фантазията й за бебе е завършила и не се вижда да има дете от годеника си Райън Махони. 43-годишната жена, която към този момент има пет деца, през днешния ден приказва повече за естествената част от стареенето, откакто сподели, че е мислила да замрази яйцеклетките си.

В прям диалог с GB News, някогашният Atomic Kitten взе присъединяване в студиен спор по отношение на новите насоки от Комисията за тъждество и права на индивида, които споделят, че работодателите би трябвало да създадат „ рационални корекции “ за работещите дами, които се оправят с менопаузата, която нормално се случва на възраст сред 45 и 55 години.

Говорейки намерено за обстановката си, звездата сподели: „ Честно казано, тъкмо в този миг е като река Темза по горната ми част. Толкова доста се потя. Аз съм на 43 и е срамно. Хората не схващат през какво в действителност би трябвало да премин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР