Керем Бюрсин е сред от най-търсените в момента актьори от

...
Керем Бюрсин е сред от най-търсените в момента актьори от
Коментари Харесай

Защо популярният турски актьор Керем Бюрсин стигна до болница

Керем Бюрсин е измежду от най-търсените сега артисти от турските сериали. Ето за какво за него няма отмора и не стопира да работи интензивно даже и през летните месеци.

Но очевидно не е елементарно да си непрекъснато на снимачната площадка и да имаш сходно натоварено всекидневие. Оказва се, че през миналия уикенд Бюрсин е бил откаран по неотложност в болница, откакто е почувствал отмалялост и изцяло неразположение - по време на фотосите на последния сериал с негово присъединяване.

Лекарите са диагностицирал зараза в тялото му, поради което се е наложило артистът да остане два дни в болница, оповестява осведомителният уебсайт Al Bawaba.

Но Бюрсин е експерт и незабавно откакто е напуснал болничното заведение и се е почувствал добре, се е върнал на снимачната площадка. В момента звездата на турските сериали работи по снимането на сантименталната драма Ya Çok Seversen ( " What If You Love Too Much " ).

Феновете на турския артист побързаха да му насочат най-хубави пожелания в обществените мрежи.

Още през януари, 2023 година се появиха клюки, че Керем Бюрсин е получил сърдечен арест, откакто е прекратил връзката си с турската актриса Ханде Ерчел. Смяташе се, че това се е случило в Канада, където е прекарал празниците със фамилията си, което от години живее там.

За благополучие, се оказа, че това са единствено клюки - евентуално подхранвани от обстоятелството, че двамата артисти бяха обичаната звездна двойка в южната ни съседка. Те се срещат по време на фотосите на сериала " Почукай на вратата ми " и се срещат в продължение на две години.

Но неволите в персонален проект не пречат на Керем да продължава интензивно да се снима за малкия екран.

Сериалът Ya Çok Seversen, в който той си партнира с актрисата Хафсанур Санджактутан, към този момент се излъчва допълнително от 20 страни по света, изключително в Близкия изток. Премиерният му епизод бе на 5 юли, 2023 година по турския канал Kanal D.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР