Керана и космонавтите, hug or handshake, Les animaux sauvages и

...
Керана и космонавтите, hug or handshake, Les animaux sauvages и
Коментари Харесай

Керана и космонавтите, hug or handshake, Les animaux sauvages и Druga Planeta са новите попълнения в програмата на Sofia Live Festival

Керана и космонавтите , hug or handshake , Les animaux sauvages и Druga Planeta стават част от най-новия фестивал за градска просвета и музика На 18-ти, 19-ти и 20-ти юни 2021 година, на Колодрума в Борисовата градина ще чуем както едни от най-новите имена на българската музикална сцена, по този начин и емблематични групи наложили се през годините.

На 18-ти юни до имената на Стругаре , Жлъч, Григовор, Гена и Мила Роберт се подрежда и това на Druga Planeta , а на 19-ти различните Les animaux sauvages ще разделят сцената с Анимационерите и ПИSТАМАШINA.


В неделната вечер, 20-ти юни, едни от бързо разрастващите се български актьори Керана и космонавтите и hug or handshake, ще се качат на сцената на преди добре познатите Phuture Shock и Hayes&Y.


Нашумяла от присъединяване си в „ Гласът на България “ през 2020-та година, Керана дружно със своя екипаж – космонавтите, не стопират да творят и към този момент са съвсем подготвени със записите на своя дебютен албум. Той се чака да излезе в средата на юни, а на 20-ти ще го показват за първи път онлайн пред аудитория в София, в границите на фестивала. Дебютиралите през предходната година hug or handshake пък към този момент са подготвени със своята продукция, която излиза на бял свят на 17-ти май и също ще изсвирят онлайн за първи път пред аудитория на сцената на. Албумът носи името ONCE UPON A PINK SEDAN и дава поръчка да се трансформира в едно неповторимо интерактивно музикално странствуване.
 Sofia Live Festival е най-новият музикален фестивал на София Sofia Live Festival е най-новият музикален фестивал на София
Sofia Live Festival е най-новото попълнение в музикалния календар на столицата. Фестивалът за градска просвета и музика, идващ европей...
Всички актьори обезпечено ще ни залеят с позитивна сила и страхотна музика, на които меломаните ще могат да се насладят в трите фестивални вечери.
Събитието ще се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения и със мощно понижен потенциал, по тази причина предлагаме предварителното закупуване на билети.
към момента могат да бъдат открити в мрежата на и партньорските каси на цена от 20лв. за един ден и 50 лева за трите фестивални дни.
За повече информация и всички вести към може да следите страница на фестивала във и.
https://i.actualno.com/actualno_2013/upload/2021/05/13/0606097001620885007_big.jpg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР