Керан Костадинов, най-младият участник в Hell’s Kitchen 6, напусна надпреварата

...
Керан Костадинов, най-младият участник в Hell’s Kitchen 6, напусна надпреварата
Коментари Харесай

Ресторантьорският наследник Керан беше изгонен от Hell’s Kitchen

Керан Костадинов, най-младият участник в Hell’s Kitchen 6, напусна конкуренцията за 100 000 лв.. Ресторантьорският правоприемник от Варна получи червен картон от началник Виктор Ангелов, поради неуспеха на станция сосове. Керан въпреки всичко получи хвалба за старанието си в кухнята и беше изпратен с думите, че кулинарната промишлеността се нуждае от умни младежи като него.

Готвачът от Варна е посетител в подкаста на Hell’s Kitchen - “Кухнята след Ада ”. Там Керан споделя повече за фамилията си и кои са персоналните му любимци за победител. Той насочи обръщение към командоса Пеньо Гатевски - Гатьо от звездния тим, с който се спречкаха в кухнята и се наложи началник Ангелов да ги разтървава. Епизодът с Керан е разполагаем в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Следващата седмица в Кухнята на Ада връзките сред Симона от алените и Димитър от сините ще се задълбочат. Отборът на мъжете беше на посещаване в родния град на Митко - Дългопол, където Мони Бонбони се срещна с родителите на своя обичан. Радостта обаче ще бъде краткотрайна. Скандал при алените ще е повода една от вратите в Къщата на Ада да бъде изкъртена. Напрежение в звездния тим също няма да липсва, а спор сред Бони и Гатьо ще е повода за първи път да чуем от устата на командоса думите “Без принуждение, апелирам ”.

Гледайте новите епизоди на Hell’s Kitchen във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 единствено по NOVA

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в уеб страницата и формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР