Керан е един от най-младите участници в Hell’s Kitchen 6.

...
Керан е един от най-младите участници в Hell’s Kitchen 6.
Коментари Харесай

Керан след Hell’s Kitchen: Мислех си, че Гатьо има чувство за хумор!

Керан е един от най-младите участници в Hell’s Kitchen 6. Ресторантьорският правоприемник от Варна напусна кулинарното риалити и е вторият посетител в “Кухнята след Ада ” - формалният подкаст на предаването. Пред водещия Станислав Иванов, победител в Hell’s Kitchen 5, той описа за най-вълнуващите си моменти от Кухнята на Ада, както и показа кой е неговият любимец за победа.

Въпреки взривоопасните кавги в предаването, Керан споделя, че всички са били доста другарски настроени. Керан съжалява, че не е съумял да разгърне цялостния си капацитет, само че споделя, че фантазията му е да има личен ресторант и дискотека. Той описа повече за фамилията си и дядо си Керан - Старши, който е бил добре прочут на жителите на Варна треньор по битка.

По време на гостуването си в формалния подкаст на предаването Керан насочи непосредствено послание към някогашния командос Пеньо Гатевски - Гатьо, който е част от звездния тим. Той разкри, че всичко, което е споделил по негов адрес, е било на смешка. Керан счита, че с цел да живее човек по-добре е значимо да не взема нещата толкоз на съществено.

Керан разкри още елементи за своето семейство, за майка си и бащата си, както и за най-трудните си моменти от живота. Той разкри и за какво се е отказал от това да се занимава професионално с балет. Какво ядене подготви Керан за Станислав и какво следва за него?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР