Керъл и Уилшър могат да се завърнат за Уест ХемАнди

...
Керъл и Уилшър могат да се завърнат за Уест ХемАнди
Коментари Харесай

Керъл и Уилшър могат да се завърнат за Уест Хем

Керъл и Уилшър могат да се завърнат за Уест Хем
Анди Керъл и Джак Уилшър могат да се завърнат в игра за Уест Хем в идния дуел с Манчестър Сити от 13-ия кръг в британската Висша лига в събота, заяви Sky Sports News. Нападателят Керъл към момента няма присъединяване като титуляр през сегашния сезон, откакто претърпя интервенция на глезена през лятото. 29-годишният футболист се завърна към тренировки с първия тим и изигра 45 минути в контролата против Брентфорд на затворени порти предходната седмица. Очаква се той да бъде на аварийна пейка за съботния мач с първенците.

Полузащитникът Уилшър също може да попадне в състава на,,чуковете “ откакто също претърпя хирургическа намеса на глезена през септември. 26-годишният футболист се причисли към лондончани лятото от Арсенал, като за последно бе титуляр при домакинската победа с 1:0 над новака Уулвърхемптън на 1 септември. Очакваше се той да се завърне по-скоро в игра, само че се получиха затруднения с травмата, които отложиха връщането му за отбора.

Уест Хем приема Манчестър Сити вкъщи в събота следобяд, като ще се опита да реализира нов добър резултат в къщи против топ тимовете, откакто по-рано през сезона победи градския противник на Сити Манчестър Юнайтед и приключи наедно с Челси. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР