Кени и Боби от щата Айова – САЩ се превръщат

...
Кени и Боби от щата Айова – САЩ се превръщат
Коментари Харесай

Жена ражда цели седем бебета! Ще се изненадате, когато видите как изглеждат 18 години по-късно (ВИДЕО)

Кени и Боби от щата Айова – Съединени американски щати се трансформират ненадейно – през 1997 година – в неповторимо семейство, когато рискованото им решение да оставят бременната Кени със седем плода в утробата си се увенчава с цялостен триумф! Раждат се 3 женски и 4 – мъжки бебета. Те отрасват дружно под зорките погледи на родетелите и по-голямата им сестра. И доближават пълноправие живи и здрави!

Ето за какво родителите не престават да се усещат на „ седмото небе “ от благополучие! Техният случай се разисква през годините и в този момент, когато „ седемзнаците “ са навършили 18, тяхната популярност е нарастнала, защото се влезнали и в върховете на Гинес! Вижте на видеото по какъв начин изглежат през днешния ден тези 18 годишни младежи и техните родители, изявлението с които ще ви даде визия за доста аспекти от техния взаимен живот. Близнаците са поколение от две или повече на брой бебета, плод на една и съща бременност. Биват еднояйчни (идентични) и двуяйчни (братски). Еднояйчните близнаци се развиват от един сперматозоид и една зигота разграничена на няколко ембриона. Имат изцяло идентично ДНК между тях, от един и същи пол са и нормално са неразличими за близките.
Двуяйчните близнаци се развиват от две разнообразни яйцеклетки. При двуяйчните всеки близнак е оплоден от собствен личен сперматозоид, като това може да бъде осъществено даже в разнообразни дни. Близнаците имат на половина идентична ДНК между тях и могат да бъдат от разнообразни полове, цвят на кожата и даже от разнообразни татковци.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР