Кенет Мичъл, който изигра клингоните Кол, Кол-Ша, Тенавик и Аурелио

...
Кенет Мичъл, който изигра клингоните Кол, Кол-Ша, Тенавик и Аурелио
Коментари Харесай

Почина звездата от Стар Трек Кенет Мичъл

Кенет Мичъл, който изигра клингоните Кол, Кол-Ша, Тенавик и Аурелио в " Стар Трек: Дискавъри ", умря на 49-годишна възраст.

Актьорът от " Стар Трек: Дискавъри " е умрял на 24.02.24г. след петгодишна борба с амиотрофична латерална склероза (АЛС) - съдбовно заболяване на двигателните неврони.

Kenneth Mitchell, 'Star Trek: Discovery' Actor, Dies at 49
— Variety (@Variety)
В изказване, оповестено на X, фамилията му съобщи: " С тъга оповестяваме за кончината на Кенет Александър Мичъл, обичан татко, брачен партньор, брат, чичо, наследник и безценен другар. Кен беше необятно прочут като артист в доста филми и телевизионни излъчвания. Той е пресъздавал олимпийска вяра, оживял от апокалипсис, астронавт, татко на супергерой и четирима неповторими Стар Трек герои " .

Мичъл - който изигра клингоните Кол, Кол-Ша, Тенавик и Аурелио в " Стар Трек: Дискавъри " - имаше две деца, Лила и Калъм, със брачната половинка си Сюзън. В изказването той е разказан като " старателен и работлив " татко.

В изказването се споделя още: " Кен беше усърден и работлив във всичко, което правеше, само че като татко тези черти откриха най-пълна изява. Той беше извънредно предан на това да бъде позитивна и игрива мощ в живота на децата си.

Kenneth Mitchell, 'Star Trek: Discovery' Actor, Dies at 49
— The Hollywood Reporter (@THR)
" Независимо от по-късните си увреждания, Кен откри висше предопределение да бъде по-пълноценен за децата си. Кен вечно ще се гордее с това, в което са се трансформирали децата му "

Мичъл е диагностициран с АЛС през 2018 година, а през 2019 година стартира да употребява инвалидна количка.

Семейството му изясни, че починалият артист - който изигра бащата на Карол Данвърс в " Капитан Марвел " - е бил " признателен за голямото количество обич и безкрайната поддръжка, която получи " през последните години.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР