Кендра Уилкинсън наруши мълчанието си относно битката си за психично

...
Кендра Уилкинсън наруши мълчанието си относно битката си за психично
Коментари Харесай

Кендра Уилкинсън говори за изтощителната битка за психичното си здраве, която я накара да хоспитализира: „Умирах от депресия“

Кендра Уилкинсън наруши мълчанието си по отношение на борбата си за психологично здраве, която я накара да хоспитализира два пъти предходната година.

„ Умирах от меланхолия. Бях към края на живота си и изпаднах в неуравновесеност “, спомня си тя в изявление за People, оповестено във вторник.

„ Чувствах, че към този момент не съм задоволително мощен, с цел да пребивавам. “

Page Six удостовери, че 38-годишната Уилкинсън се е отвела в незабавното поделение през септември 2023 година, откакто е получила паническа офанзива на фона на напрежението да бъде самотна майка на две деца, до момента в който се е опитвала да утвърди кариерата си в региона на недвижимите парцели.

Източник сподели на TMZ по това време, че стипцата от „ Кендра на върха “ е „ обезверена за помощ “ и се твърди, че „ моли “ за доктор.

„ Това беше най-ниското място, на което съм бил в живота си. Имах възприятието, че нямам бъдеще. Не можех да виждам пред себе си депресията си “, сподели тя пред People за метода си на мислене по време на хоспитализацията си.

„ Отказвах се и не може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР