Кендис Камерън Бюре и нейният бивш съпруг от НХЛ, Валери

...
Кендис Камерън Бюре и нейният бивш съпруг от НХЛ, Валери
Коментари Харесай

Кандис Камерън Бюре за навигирането във фазата на брака на празно гнездо

Кендис Камерън Бюре и нейният някогашен брачен партньор от НХЛ, Валери Бюре, се учат по какъв начин да се ориентират в живота като „ празни гнезда “.

Буре се появи в " We are Family " на FOX в неделя дружно с братовчедка си Кензи, където двете изпяха шлагера на Дона Съмърс " Hot Stuff ". Семейството е значимо за Буре, която приказва с Fox News Digital за 27-годишния си брак с Валери и гледането на децата им да основават свои лични пътища в живота.

47-годишната звезда от „ Пълна къща “ сподели нейните брачни препоръки, които включват другарство и удостояване на колегата ви, са „ много скучни “.

Кендис Камерън Буре приказва за 27-годишния си брак с Валери Буре, до момента в който популяризираше външния си тип на Шоуто за отгатване „ Ние сме семейство “ на FOX. (Лари Френч/Гети изображения за списание Capitol File)

„ Чувствам, че отговорите ми постоянно са много скучни, тъй като това са нещата, които постоянно чуваме, като общуването, да се обичате и да се почитате един различен, или да се почита...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР