Кендъл Дженър и Хейли Бийбър са си едни от най-близките

...
Кендъл Дженър и Хейли Бийбър са си едни от най-близките
Коментари Харесай

Кендъл Дженър за брака на Джъстин и Хейли Бийбър

Кендъл Дженър и Хейли Бийбър са си едни от най-близките приятелки в света на модата. И като такива, двете мощно се вълнуват какво се случва в персоналния живот на другата и търсят препоръките си.

Преди дни семейство Бийбър направи живо включване в Instagram, в което взе присъединяване и Дженър. И пред двойката и всички хиляди фенове тя изрази своето мнение за брака им.

Кендъл не скри, че в началото изобщо не е виждала двамата като двойка . Но пък доста се е надявала и за двамата, изключително за Хейли, нещата да се случат. И е била пъклен щастлива, когато Джъстин е предложил брак на най-хубавата й другарка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) на Апр 1, 2020 в 12:28 PDT

Ако в този момент Дженър би трябвало да вземе страна в спор на фамилията, тя ще избра да не го направи, тъй като обича доста и двамата. Но, въпреки всичко, Хейли си е " нейното момиче " .

Двете дами от стилния подиум са си приятелки от 2012 година А Дженър признава, че госпожа Болдуин първо си е била по-близка със сестра й Кайли, само че тя е съумяла да си я " открадне ".
 Кайли Дженър, Кендъл Дженър и секси ваканцията им на Бахамите
Горещата почивка на Кайли и Кендъл Дженър на Бахамите

Какво става, когато две секси сестри се съберат на едно място

И по този начин се е сдобила с първия си толкоз непосредствен човек в Ню Йорк, с който са си все по този начин близки и до през днешния ден. А както традицията повелява, Кендъл се е почерпила солидно на сватбата на най-хубавата си другарка и през смях споделя, че е била " много пияна " , написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР