Кен Блок със сигурност е най-голямата дрифт звезда в света.

...
Кен Блок със сигурност е най-голямата дрифт звезда в света.
Коментари Харесай

Травис Пастрана с луди каскади в Gymkhana 2022

Кен Блок сигурно е най-голямата дрифт звезда в света. Не знам къде и по какъв начин да класирам Травис Пастрана, само че този човек е вманиачен, в най-хубавия смисъл на думата. Освен обичайните елементи от всяко видео на Hoonigan, в това ще видите някои страховити, спиращи дъха каскади. Всяка една от тези 10 минути си костват времето, даже единствено с цел да видите по какъв начин е най-хубавият метод да направиш реклама на Subaru.

Иначе Gymkhana 2022 стартира и свършва с фрагменти на Пастрана, който скача с парашут през хотелски балкон. Финалът не е търсеният от Травис, който се озовава в Спешното, откакто парашута няма задоволително време да се разпъне и понижи скоростта. За благополучие съдбовни последици няма. Няма и в останалите фрагменти, въпреки той да прави някои в действителност ненормални автомобилни каскади, каквито Кен Блок не си разрешава.

Травис Пастрана последователно се трансформира в модерния Ивъл Канивъл (Evel Knievel), като в кариерата си има над 20 произшествия.

Екшънът във Флорида стартира на плажа. За мен най-впечатляващите (и опасни) осъществявания са на мост над океана, по който се движи със 165 мили/ч (265 км/ч), а паралелно с него се движи и военен аероплан. В края на този мост той прави анормален скок с голяма скорост, а при приземяването се вижда, че нещата биха могли и да се объркат съществено.

Пастрана прелита и над отворена секция на мост, под която се въртят витлата на хеликоптер. Но за мен абсолютният акцент е прекосяването с голяма скорост през водно затруднение.

Няма по какъв начин да подмина мил автобуса с мощния 3000 к.с. " Mullet " El Camino на Клитъс Макфарланд. Не би трябвало мощният 862 к.с. Huckster на Пастрана да има някакъв късмет, само че се случва тъкмо противоположното.

Всичко най-интересно от света на колите може да четете на новия авто уебсайт

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР