Келси Уелс е фитнес треньор и е доста популярна в

...
Келси Уелс е фитнес треньор и е доста популярна в
Коментари Харесай

Отслабването не трябва да е основната цел на фитнеса

Келси Уелс е фитнес треньор и е много известна в обществената мрежа Инстаграм. Тя става известна откакто разгласява фотография, показвайки своя напредък във фитнеса. В момента има повече от 2 млн. почитатели и основава фитнес стратегии, които оказват помощ на дамите с тренировките.
Келси се е заела да накара нежния пол да заобича фитнеса, само че споделя, че доста от последователките ѝ не схващат каква е главната цел на упражненията. „ Повечето хора не схващат, че трудът в залата не е за хубост, а за здраве “, споделя треньорката. Тя счита, че дълго време хората са били заблуждавани по отношение на задачата на тренировките. „ Не мисля, че те би трябвало да се одобряват като наказване за някое нездравословно ядене “.
Според Уелс е добре да имаш цели, които да преследваш, само че те да не ти стават фикс концепция. „ Когато нещо се трансформира в определящо за живота ти, в никакъв случай няма да си удовлетворен от резултатите. Винаги ще искаш още и още и непрекъснато ще си отчаян от постигнатото. “ Тя прибавя, че е добре да се слагат дребни цели, които да се реализират една по една и по този начин да се върви към мечтаното достижение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР