Келси Хатчър и съпругът ѝ Калеб от Алабама, САЩ, вече

...
Келси Хатчър и съпругът ѝ Калеб от Алабама, САЩ, вече
Коментари Харесай

Жената с двойна матка, която забременя по изключителен начин

Келси Хатчър и брачният партньор ѝ Калеб от Алабама, Съединени американски щати, към този момент са родители на три деца - на седем, на четири и на две години. И когато напролет дамата забременява за четвърти път, въобще не чака това, което ще ѝ кажат лекарите.
 Диделфис на матката, двойна матка и историята на Ани Шарлот, която има два полови органа
Какъв е животът с две вагини

Историята на Ани Шарлот, която има диделфис на матката

По-особеното в тази ситуация на Келси е, че има двойна матка. Още по-изключителното обаче е, че сега тя е бременна с по едно бебе във всяка от тях.

Когато двойката чува новината по време на първия ултразвук, им е мъчно да повярват. " Съпругът ми си намерения, че го неистина. Казах му, че не е по този начин ", споделя Келси.

За лекарите казусът също е нещо много особено. По думите им сходна бременност е " доста, доста рядка " и множеството акушер-гинеколози даже не се сблъскват с такава през цялата си кариера. Според доктор Ричард Дейвис едвам три на 1000 дами имат двойна шийка на матката или двойна матка, а вероятността да се забременее с по едно бебе във всяка е " полуда ".

Освен че бременността на Келси е в действителност удивителна, тя изисква и отговорност, изключително при раждането. Когато се стигне до този миг, дамата ще би трябвало да бъде деликатно следена, написа People.

Заради това, че казусът е толкоз необичаен, лекарите даже нямат формален медицински термин за бебетата, родени от жена с двойна матка. " Но нямаме по-добър метод да ги опишем, с изключение на да ги назовем близнаци ", прибавя доктор Дейвис.
 Наташа Бишъп - момичето, родено без вагина
Наташа Бишъп - момичето, родено без вагина

Преживява “пълна мъка ”, с цел да живее като естествена жена

Раждането на Келси се чака към Коледа и колкото по-малко време остава, толкоз повече нараства вълнението ѝ. Въпреки това обаче, тя и брачният партньор ѝ Калеб са изцяло уверени, че тази бременност ще ѝ е последната.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР