Кели Озбърн разкри сладкия жест, който баща й Ози направи

...
Кели Озбърн разкри сладкия жест, който баща й Ози направи
Коментари Харесай

Очарователният жест на Ози Озбърн към съпругата Шарън, докато тя беше в къщата на Big Brother на знаменитостите

Кели Озбърн разкри сладкия жест, който татко й Ози направи за брачната половинка си Шарън, до момента в който беше в къщата на Big Brother на звездите.

71-годишната Шарън зарадва феновете на ITV предходната седмица, когато направи изненадваща поява в Celebrity Big Brother, където се събра още веднъж с някогашния си сътрудник от X Factor Луис Уолш. Шарън се контракти с шефовете на ITV, че ще остане в къщата за не повече от пет дни поради здравните проблеми на брачна половинка й Ози. Звездата не искаше да е надалеч от Ози прекомерно дълго на фона на неговата борба с Паркинсон.

Докато останалите съквартиранти – в това число Луис Уолш и Колсън Смит – са се записали за цялостните 19 дни от сериала за звезди, Шарън беше в шоуто единствено за по-малко от седмица.

Откривайки за какво не може да остане в къщата за по-дълго, Шарън сподели на своите съквартиранти предходната седмица: „ Не желая да заставам надалеч от Ози прекомерно дълго. Ние сме толкоз близки като семейство. Не мисля, че в миналото съм предходна седмица, без да приказвам с някой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР