Кели Кларксън получи звезда на Алеята на славата в Холивуд.

...
Кели Кларксън получи звезда на Алеята на славата в Холивуд.
Коментари Харесай

Ето коя дама получи звезда на Алеята на славата в Холивуд

Кели Кларксън получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. Събитието се случва 20 години откакто тя стана първият победител в “American Idol " в края на първия му сезон през 2002 година Освен обичаните й съдии от шоуто Саймън Коуел, Пола Абдул и Ранди Джаксън момента с нея споделиха и двете й деца.

" Наистина съм признателна на всички, които способстваха да съм тук, на фамилията ми, което е до мен. Трудно да се опише с думи. Бях на 19, когато започнах и 20 години по-късно за мен това е магически момент. Но за мен най-важното е да мога към момента да назовавам всички тези хора другари и те към момента да участват в моя живот. А и синът ми е тук с мен, а едвам на шест. Радвам се да споделя този миг с всички вас. Мисля, че таман по тази причина съм тук през днешния ден - не просто поради самата мен, а тъй като непрекъснато имам към себе си хора, които ме поддържат, обичат и желаят да трансфорат фантазиите ми в действителност. Както и аз техните ", съобщи тя.

Днес с изключение на с сполучлива музикална кариера Кели Кларксон води лично предаване което носи името “Шоуто на Kelly Clarkson ". По-рано този месец започва неговия четвърти сезон
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР