Казват й зайчето, всъщност това й го измисли самият Алек

...
Казват й зайчето, всъщност това й го измисли самият Алек
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Ето как е изглеждало "зайчето" Памела от "Ергенът", преди да си направи устата до носа! (била е хубавица - СНИМКИ)

Казват й " зайчето ", в действителност това й го измисли самият Алек Младенов. Да, сещате се, че приказваме за Памела от " Ергенът ", която може и да не пращи от разсъдък, само че пък е откровена хубавица и съвсем постоянно положително настроена. Затова и завоюва елементарно благосклонностите на Алек, въпреки че няма да успее да се докопа даже до финалната петица.

Памела обаче ще остане в шоуто повече от сестра си Габриела, за която, досега, никой не знае, че й е сестра. Двете крият настойчиво този факт от всички, даже от Алек, а и не им е по никакъв начин мъчно, тъй като са радикално разнообразни.

Въпреки, че имат подобие в косите и цвета на кожата, Памела и Габриела нямат нищо общо. Докато от Пам струи добрина, то сестра й е смут. Много от феновете искрено не я понасят и я афишират за злобна, жлъчна и даже некрасива.

Виж, Памито друго нещо и се появиха нейни фотоси от преди, които накараха всички да хлъцнат. " Ами, че това момиче е било приятно, преди да си направи джуките до носа. Защо й беше да се орезили по този начин - цепя я гледаме, единствено едни големи хиалуронови наденици виждаме. А другояче е симпатяга, няма две отзиви, само че преди време си е била хубавица ", разясняват в нета.

При всички случаи обаче Памела Иванова печели сърцата на множеството фенове на предаването.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР