Казват, че за да разбереш нещо, трябва самата ти да

...
Казват, че за да разбереш нещо, трябва самата ти да
Коментари Харесай

20 неща, които научаваш за връзките, когато най-накрая си с правилния човек

Казват, че с цел да схванеш нещо, би трябвало самата ти да го преживееш. Ние сме изцяло съгласни с това и през днешния ден ще поговорим за нещата, които научаваме за взаимотношенията сред двама души, в случай че имаме щастието да сме щастливо обвързани. Ето защо тъкмо приказваме:

1. Ако някой желае да бъде с теб, ще бъде!

2. Ако някой не желае да бъде с теб в действителност, ще те подложи на тест и ще изследва дълбочината на възприятията ти. Ще те „ тества “ като сътрудник, само че няма да те трансформира в собствен формален подобен. Ще ти се извинява с изречения като “просто не е подобаващото време ”, а в действителност не споделя възприятията ти.

3. Няма подобаващ миг, има подобаващ човек.

4. Когато срещнеш верния човек, не мислиш за времето. Мислиш единствено за това по какъв начин да “нагодиш “ живота си към тази връзка, тъй като нищо друго не ти наподобява по-важно от нея.

5. Комбинацията от другарство и романтика е необичайност в една връзка, само че в случай че я има става причина за дълги и пълноценни взаимотношения.

6. Не можеш да изгубиш себе си в любовта в случай че не искаш да го направиш. Хората се опасяват, че ще бъдат по-малко себе си, в случай че някой различен влезе в живота им, само че това се случва единствено когато има неустановеност или предпочитание за бягство първоначално.

7. Всъщност най-удивителното в една сполучлива връзка е, че те кара да бъдеш повече себе си от когато и да било. Тя те прави по-самоуверена, открита и стимулирана.

8. Прави те и по-чувствителна. Когато детето в теб се усеща същински обичано, възприятията му излизат… изключително тези, които дълго време си потискала.

9. “Любовта е задоволителна ” е освен погрешен, само че и неприятен съвет. Той би трябвало да бъде сменен с: “Желанието е задоволително ”, тъй като любовта е страхотна, само че не значи ангажираност, съвместимостта е страхотна, само че не значи обич. Желанието да бъдете в една връзка е това, която ви държи дружно.

10. Това предпочитание не се ражда единствено. Обикновено се появява, когато съвършената композиция от съгласуемост и химия е налице.

11. Любовта няма да пристигна, когато си мислиш, че би трябвало.

12. Любовта няма да наподобява такава, каквато си мислиш, че би трябвало да бъде.

13. Любовта ще е по-различна от тази, която си си представяла.

14. Животът по занимателен метод отстранява хората, които не са положителни за теб и ти “дава “ тези, които са – даже и да не си съгласна. Невинаги знаем какво е най-хубавото за нас, до момента в който не опитаме.

15. Друг човек не може да те избави, само че когато се чувстваш обичана за това коя си, любовта може да ти даде сили, с цел да спасиш себе си.

16. Личи си кой е най-подходящият човек за теб. Ако се колебаеш, към този момент знаеш отговора, само че се страхуваш от смисъла му за твоя живот.

17. Правилният сътрудник почита себе си задоволително, с цел да желае и ти да го уважаваш.

18. Ако си разреши да израснеш посредством тези упования, ще откриеш, че ще те приближат до индивида, който си желала да бъдеш.

19. Няма да схванеш, че искаш да си с някого сега, в който го видиш. “Завинаги ” се построява с милион дребни “сега “ и по тази причина, с цел да си в добра връзка, би трябвало да оцениш какво имаш, а не какво си представяш. Трябва да работиш върху нея през днешния ден, вместо да се надяваш да бъде друга на следващия ден.

20. Срещаш сродната си душа, когато се откажеш от концепцията за намирането ѝ. Срещаш някого, който знаеш, че не е сродната ти душа и дружно се пробвате да изградите мечтаните взаимотношения. Добрите взаимоотношения са умишлено проектирани.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР