Казват, че всеки трябва да започне отнякъде. Преди да досигнат

...
Казват, че всеки трябва да започне отнякъде. Преди да досигнат
Коментари Харесай

Каква е била първата работа на едни от най-успелите хора в света?

Казват, че всеки би трябвало да стартира отнякъде. Преди да досигнат професионалните си върхове на някои от най-успелите персони в света им се е налагало да бъдат служащи и чиновници както всички останали.

Каналът на VBox 7 “Top of The Tops” демонстрира какви са били първите работни позиции на едни от най-прочутите изобретатели и бизнесмени през днешния ден .

Джорджо Армани

 съумели хора Getty

Интересът на Джорджо Армани към модата се е развил, когато е служил на италианската войска. В изявление той споделя, че е имал 20 дни отмора и точно тогава другар го е попитал дали желае да завоюва малко в допълнение пари, помагайки на фотограф. Когато службата му завършва, Армани стартира работа в огромна фешън къща, където развива гения си.

Джеф Безос

 съумели хора Getty

В тийнейджърските си години Джеф Безос е правил бургери в „ Макдоналдс “. Безос стартира работа във веригата за бързо хранене в Маями, когато е бил единствено на 16 години. Често споделя, че е научил едни от най-важните уроци от неговия бизнес точно от тази работа.

Травис Каланик

 съумели хора Getty

В тийнейджърските си години създателят на „ Юбер “ е обикалял от врата на врата, с цел да продава ножове. Така той стартира да се интересува от ръководенето на бизнес и на 18 години основава академия за курсове за подготовка за SAT, който служи за като приемен изпит за колежи и университети в Съединени американски щати.

Илън Мъск

 съумели хора Getty

Основателят на „ Тесла “ е бил огромен почитател на технологиите още от дете. Когато е бил на 12 години, написва код за игра, основана в космоса, която продава за $500.

Еван Шпигел

 съумели хора Getty

В тийнейджърските си години създателят на „ Снапчат “ е работил като промоутър на известна енергийна напитка в питейни заведения и клубове.

Опра Уинфри

 съумели хора Getty

Опра Уинфри е един от случаите, в които започваш от нулата, само че постигнали оптимално доста за възрастта си. Първата ѝ работа е била в квартален супермаркет, който се е намирал до бръснарницата на нейния татко. Опра обаче бързо си намира работа в локалното радио, където е четяла новините, а това дава начало на сполучливата ѝ кариера.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР