„Казват, че виното е единствената форма на изкуство, която човек

...
„Казват, че виното е единствената форма на изкуство, която човек
Коментари Харесай

Топ сомелиерът Михаил Марковски впечатлен от винената серия Face to Face, представя я пред родния елит

„ Казват, че виното е единствената форма на изкуство, която човек може да отпие. И с цел да е цялостно удоволствието през днешния ден, чашите ще са цялостни с Face to Face, тъй като това вино също е произведение на изкуството “, с тези думи основателката на “Mishel Art Gallery” Мишел Вълчева откри събитието във връзка първата годишнина от основаването на столичната изложба. На събитието участваха десетки посетители от родния банков, бизнес и шоу и хайлайф. Те останаха очаровани от виновността на New Bloom Winery, които бяха показани персонално от топ сомелиера на България Михаил Марковски.

В рамките на самодейността гостите посрещнаха творбите на известния пловдивския художник Konstantin, а началото на експозицията даде художникът Хубен Черкелов, който живее и твори в Ню Йорк.

Мишел е забавен и провокативен актьор, една от дребното известни и със своето бодиарт изкуство, с което се занимава към този момент 10 години. Пространството е идната стъпка в нейната кариерата, поставяща начало на нов стадий в креативното й развиване. Двата етажа, съставящи 440 кв.м. оферират платформа за млади и одобрени художници и фенове.

За миналите 365 дни динамично пространство на ул. „ Кирил и Методий “ се трансформира в привлекателен център за изложения и разнообразни планове, съчетаващи изкуства и просвета.

В приятната, просторна и светла атмосфера на чаша Face to Face, публицистите на събитието имаха цялостната независимост да развихрят креативния си капацитет върху бутилки с вино и да отнесат със себе си своите творби на изкуството. А Мишел даде обещание, че рисуването върху бутилки ще стане част от интензивностите на галерията.

Face to Face (F2F) е вино, основано от грозде, брано на ръка и отгледано в личните лозови масиви на винарна New Bloom Winery до град Съединение. Избата е ситуирана в сърцето на Тракийската равнина, оповестена за втората най-хубава винена дестинация в света от списание Wine Enthusiast. Изборът на точния тероар и идеалните климатични условия разрешават да се разгърне целия сортов капацитет.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР