Казват, че в Холивуд дългите бракове са рядкост. Двойката Стинг

...
Казват, че в Холивуд дългите бракове са рядкост. Двойката Стинг
Коментари Харесай

30 години заедно: Ключът към продължителния брак на Стинг и Труди


Казват, че в Холивуд дългите бракове са необичайност. Двойката Стинг и брачната половинка му Труди Стайлър потвърждават тъкмо противоположното. След съвсем 30 години дружно няма по какъв начин да не се запитаме каква е рецептата на продължителния им брак. Представяме ви правилата, посредством които Стинг и Труди запазиха фамилното огнище толкоз дълго.
Връзка, изградена върху прекрасно приятелство
За Стинг да бъдеш в брачен връзки с най-хубавия си другар е ключът към продължителната връзка. Важно е също другарството да е съпроводено от буйна обич един към различен, както и от споделена наслада от компанията на другия.
Веднага да схванеш, че този човек е за теб
Може би става въпрос за обич от пръв взор, само че Стинг споделя, че веднага е знаел, че желае да бъде с Труди. Когато двамата се срещат са имали други сътрудници, за което връзката им търпи много рецензии, само че все пак, след толкоз години дружно, съумяват да устоят на тестванията.


Разговор вместо спор
Двойката има вяра в силата на положителната връзка. Макар и да нямат единомислещо единодушие по някои въпроси, двамата се стремят да беседват доста, вместо да се карат. 
Достатъчно време със фамилията
Стинг и Труди имат огромно семейство - 6 деца и 6 внуци. И постоянно, постоянно, постоянно се стремят да прекарват повече време дружно и да се забавляват.


Лично пространство
За да поддържат връзката си забавна, Стинг и Труди се стремят да имат свое персонално пространство и време, в което всеки самичък да може да прави обичаните си занимания.

Е, не наподобява толкоз мъчно да съхраним фамилното благополучие, нали?
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР