Казват, че това да бъдеш родител е едно от най-важните

...
Казват, че това да бъдеш родител е едно от най-важните
Коментари Харесай

Млада майка побърка целия свят с това ВИДЕО

Казват, че това да бъдеш родител е едно от най-важните и хубави неща, които могат да се случат на всеки човек. Да, само че младите родители знаят, че от време на време 24 часовите грижи натоварват извънредно доста.

Сякаш най-тежко е ситуацията за майките, които би трябвало да са неразделно до децата си. Най-вече когато са бебета или още мънички, тъй като те желаят непрекъснато „ мама да около тях “.

Преди време от jenata.blitz.bg споделиха с вас вълшебен трик, който успокоява плачещото бебе единствено за 30 секунди . Но в този момент от jenata.blitz.bg попаднаха на една чудна история.

Младата майка от Япония към този момент е съумяла да изпита всички „ прелести” на живота с малко дете. Подобно на доста други родители, тя беше изправена пред обстоятелството, че бебето изисква непрекъснато внимание.

Бебето Ела изпада в безумен рев всякога щом родителите му тръгнат да се... (СНИМКИ/ВИДЕО)

Момченцето й дотам желае да бъде с нея, че сега, вк ойто тя напусне стаята то стартира да плаче. Но изобретателната японка откри излаз от обстановката, в която сигурно всяка майка е изпадала.

Родители сложиха гумена ръкавица, цялостна с ориз, върху бебето си! Причината е потресаваща

Тя измисли метод, който да разреши на майките да останат най-малко за няколко минутки уединено със самите себе си без това да афектира детето.

Чудният й трик бе показан в фотоси и видео, които са гледани от над два милиона интернет консуматори, които на мига утвърдиха „ изобретението “ й.

Но какъв е този чудноват трик, както и фрагментите, които го потвърждават, ще видите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР