Казват, че стилът ходи по хората. Е, когато е "минавал"

...
Казват, че стилът ходи по хората. Е, когато е "минавал"
Коментари Харесай

Летисия отново показа как се прави - облече украинска риза и предизвика коментари

Казват, че стилът върви по хората. Е, когато е "минавал " около кралицата на Испания Летисия, се е "спрял " като че ли за по-дълго. Винаги безупречна, постоянно стилна, постоянно на място - Летисия и този път съумя да покаже на света какво значи да насочваш вниманието към същински значимите неща в живота.

По време на благотворителна среща на Mutua Madrileña, която поддържа обществени планове и дела в Мадрид, Летисия се появи със непоколебим черен панталон с висока талия и... риза с украински претекстове.



Да, ненапълно претекстовете припомнят и на българските носии, само че единствено ненапълно. Реално, това единствено може да ви покаже какъв брой близки са двата народа, разясняват експерти по жанр и етикет.

Да демонстрират и показват каквато и да било съпричастност и да показват мнение в поддръжка, ориентирано към боен спор е изцяло нетипично за кралския етикет, разясняват от испански кралски двор. Да облече сходна дреха е израз освен на храброст, само че и на ясна позиция, което пък накара почитателите да симпатизират за решението на Летисия.



Майка на две прелестни дъщери и брачна половинка на крал Фелипе, Летисия е една от кралските особи в Европа, чието мнение се чува по редица обществени и публично значими тематики. По време на благотворителната среща на Mutua Madrileña, тя не пропусна да приказва и за съпричастността ни като хора, а мненията за тоалета ѝ заваляха безусловно минути, откакто бе снимана от фотографите.

Какво можем да прибавим ние? Стилът и класата от време на време не са единствено в тоалетите. Жената с позиция постоянно е била високо ценена освен в обществото, само че и в фамилията, нали?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР