Казват, че мързелът е вроден талант, който изисква специални умения.

...
Казват, че мързелът е вроден талант, който изисква специални умения.
Коментари Харесай

Най-мързеливите 4 зодии

Казват, че мързелът е присъщ гений, който изисква специфични умения. Много хора обичат безделието и отдаването на отмора, вместо на вършенето на избрана работа. Оказва се, че зодията въздейства директно върху това до какъв брой един човек е трудолюбив и до какъв брой избира да мързелува. Ако би трябвало да разчитате на някой за дадена задача, да се свърши работа както би трябвало и да не се притеснявате, че нещо няма да се обърка, сигурно не се доверявайте на следните 4 зодии да ви правят работа, защото са най-мързеливите зодии.
Рак
Раците са изпълнителни и виновни, само че единствено когато те желаят. В тази връзка не им се доверявайте, тъй като просто в този момент не е момента и музата им не е пристигнала. Иначе са работливи и правят всичко, с което се захванат, с готовност, само че когато то липсва става ужасно. Тогава няма мощ на света, която може да ги накара да приключат заложената им задача.
Близнаци
Много мъчно бихте се разбрали с представители на зодия Близнаци. Постоянно сменят лицата си и ще се окаже,че сте говорили на единия близнак, а против вас сега стои другия и ще твърди, че не сте говорили нищо. Когато ги мързи са подготвени да измислят всевъзможни оправдания единствено и единствено с цел да не свършат работата. В този случай, по-добре се откажете и намерете някой, на който в действителност можете да разчитате.
Везни
Везните са извънредно неуверени, постоянно те самите незнаят на къде да поемат. До тях би трябвало да застане човек, който да ги направлява и да им демонстрира пътя. Те са амбициозни, обичат живота и удоволствията и постоянно им се случва да загърбят нещо в името на обещано прекарване. Мързелът им може да бъде неограничен, в случай че нещото, което се изисква от тях не им е забавно.
Лъв
Има моменти в които Лъвовете попадат в живота на “лентяйството “. Случи ли се това, доста мъчно би ги предиздвикал да се върнат към започнатата работа. Принципно съблюдава уговорките си, само че имайте едно мислено, въпреки всичко е царска зодия не би пренебрегнал своето и в никакъв случай не би сложил друго занятие пред своите цели. Затова доста внимавайте с какво ще го накарате да се захване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР