Казват, че когато бедността чука на вратата, любовта скача през

...
Казват, че когато бедността чука на вратата, любовта скача през
Коментари Харесай

Жената на Орхан Мурад го зарязала заради пари: Чуждото е общо, моето си е мое!

Казват, че когато бедността чука на вратата, любовта скача през прозореца. Горе-долу по този начин е станало и в музикалното семейство на Орхан и Шенай Мурад. Само преди дни стана ясно, че краля на фолк баладите е пред бракоразвод с красивата си брачна половинка, след близо 20-годишен брак, който минаваше за слънчев. Оказва се обаче, че обстановката не е била по никакъв начин розова...

Скандалите сред родителите на тийнейджърския кумир Сузанита не били от скоро. Досущ като два остри камъка артистът и жена му намирали мотив за кавги всекидневно, включително и поради скандалния имидж на дребната си дъщеря. Таткото упорствал да бъде по-консервативен вид момиче и да залята над учението, до момента в който майката подтикнала всевъзможни обществени изяви на дребната Сузи. След оповестяването на изключителното състояние преди година и затварянето на концертни зали и заведения ситуацията станало прочувствено нетърпимо и безпарично.

Орхан Мурад се чудел по какъв начин да устоя фамилията си, тъй като участията внезапно секнали. Поканите за частни празненства се броели на пръсти. Приятели му звънели по телефона, с цел да отхвърлят задължения, обезпокоени от разрастващата се пандемия. Обяснявали, че са в мъчно състояние и не могат да му обезпечат „ поле за изява ”.
Лятото на 2020 година било измежду най-тежките финансово за артиста. Върху раменете му тежала изхранването на цялата фамилия. Орхан покривал всички разноски на Сузанита и на кака й Александра. Обезпечавал от към всевъзможен тип битовизми брачната половинка си, която се опитвала да върти малък бизнес с магазин за облекла и да си докарва някой лев като водач на такси. Отчаяна от финансовото положения на главата на фамилията, при започване на януари 2021 година тя пуснала публикация в интернет със наличие: „ Предлагам почасово гледане на деца. С доста обич, грижа и веселба ”. Вместо да бъде засипана с предложения, госпожата получила гневни мнения от дами, които твърдели, че не желаят детегледачка, която да учи дребните на разврат и която личната си щерка не е могла да възпита вярно. Тези думи доста наранили сензитивната Шенай, споделят околните й.
Около новогодишните празници двамата съпрузи тотално се изпокарали. Участия нямало никакви, а единственият финансов доход била заплатата на Орхан от Кърджалийския спектакъл, където той се изявява като музикален началник, а от време на време бил канен и на участия в спектакли.

Шенай, която също е певица, живеела на правилото „ Чуждото е общо, моето си е мое ” , когато ставало въпрос за финансова поддръжка. Блондинката не изпускала мотив да намекне на вести си мъж, че би трябвало да се провежда и да бъде по-активен. Критикувала го, че се събира на по чашка с другари, а не намира метод да изкарва пачки като едно време. Упреците идвали допълнително на изпълнителя на „ Хиляди слънца ”. Двамата почнали да се заплашват с бракоразвод. Един ден седнали на масата и се разбрали, че повече не могат да живеят под общ покрив. Инициатор за раздалата била Шенай. Блондинката била уверена, че може да се оправя и сама в живота. Покрай Орхан имала основани много контакти. Познавала се с предприемачи от ресторантьорски отрасъл, по чиито партите била пяла дружно с мъжа си. Вярвала, че все ще се откри другар, който да й подаде ръка.
Сузанита и кака й Алекс, която сега е бременна и чака първата си рожба, застанали на страната на майка си. Изпълнителката на „ Луцифер и Буда ” била уверена, че за напред ще изкарва много по-сносни възнаграждения от сегашните. Тя се хвалела, че може да се оправя и сама, макар че реализацията на нова ария и клип излизала няколко хилядарки.
Шенай не можела да се помири с мисълта, че предстоят години на ограничения, тъй като краят на пандемията по този начин и не се виждал. Единственото нещо, което пълнело сърцето й с вяра за положително било, че скоро ще има внук, писа Уикенд. 

Орхан Мурад и Шенай подписват цивилен брак през септември 2002 година Плод на любовта им е е скандалната Сузанита. Преди това и двамата имат горчив опит с някогашните си половинки. Шени е изоставена от бащата на Александра с малко дете на ръце. Орхан пък е обран до шушка от Антоанета, дамата, с която дълго време живее на фамилни начала. Хитрушата съумява да измъкне под носа му 350 000 $, а по-късно да избяга в чужбина. Сърцето на Мурад е тотално разрушено от случката. Предаден, зарязан и безпаричен, той няма сили да твори музика. Почва съвсем от нулата благодарение на другари. Запознава се с Шенай и без съмнение й предлага брак, уверен, че това е точната жена за него.
„ Прежалих всичко, не желая да се сещам за това създание – Антоанета. Радвам се, че въпреки и по този метод, се отървах от нея. Бях добър, доверчив, спасявайки я от апетит и бедност при започване на нашата връзка, съм си мислил, че до мене имам човек. Уви, сбъркал съм. Слава Богу, че по този начин стана, тъй като в този момент животът ми е напълно различен и съм в действителност благополучен. Щастлив съм, че имам сегашната си жена – Шени и фамилията, което създадохме. Имам малко, само че същински другари, на които мога да разгадавам – и те на мене уповавам се, супер доста и правилни фенове, на чиято обич също се веселя и няма какво да искам повече ”, е заявявал в свои изявленията бащата на Сузанита.

За съжаления втората му сериозна връзка също претърпява провал. Очаква се разводът да стане факт по взаимно единодушие, само че евентуално ще има подялба.
В припадък на гняв Шенай е изтрила всичките общи фотоси във фесбука си,  без да резервира копия. Орхан пък разгласява единствено баладични песни, а в статуса му към момента написа че е женен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР