Казват, че жените обичаме с ушите си. И за съжаление

...
Казват, че жените обичаме с ушите си. И за съжаление
Коментари Харесай

11 Сигнала, Че Намеренията Му Към Теб Не Са Сериозни

Казват, че дамите обичаме с ушите си. И за жалост значително е правилно. Ако сложим ръка на сърцето си, ще признаем пред себе си, че множеството случаи, когато сме се влюбвали, е било не поради това, което прави мъжа за нас, а поради това, което ни споделя. Нещо повече. Склонни сме да пренебрегваме нещата, които прави, в случай че те опонират на думите му, написа Флагман бг. Сами се зазиждаме зад стени от илюзии и напразни очаквания. Докато един ден не прогледнем. И не си обещаем, че повече няма да бъдем слепи за делата му. И си вярваме… До идващия път. А сигналите, че този мъж не мисли това, което приказва, са толкоз лесни за различаване. Но и толкоз сложни за преглъщане, нали… Ето най-важните от тях:

1. Не демонстрира същински интерес към нещата, които интересуват теб, само че се сърди, в случай че ти не проявяваш интерес към нещата, които интересуват него.

2. Не е подготвен да прави взаимни отстъпки поради теб, само че упорства ти да правиш взаимни отстъпки поради него

3. Цар е на обещанията… от ден до пладне. Когато разбере, че е в издънка и че в действителност може да те изгуби, ще изпълни телефона ти със смс-и, ще се извинява, ще те моли… до идващия път.

4. Манипулира те посредством секса. Повтаря ти, че си най-хубавата в леглото, че си единствената, с която се е чувствал по този начин,.. само че необичайно за какво отвън леглото не те кара да се чувстваш единствена и най-важна в живота му.

5. Не поставя никакви старания за връзката ви и в теб непрестанно живее чувството, че в случай че не беше ти, тази връзка най-вероятно нямаше да я има…

6. За него най-важно е той да се усеща добре. Винаги извърта нещата и те упреква, че не го разбираш, че той не може да ти угоди, че не мислиш за него… А истината е, че той не мисли за теб.

7. Обажда ти се, когато има потребност от теб. И желае да си до него. Но когато ти имаш потребност от него, не е там. Или е ангажиран, или е болен, или намира мотив да се скарате. Просто тъй като не желае да наруши спокойствието си, като се нагърбва с твоите проблеми. Но желае да се разтоварва от тежестта на своите, като ти трансферира върху раменете ти…

8. Избягва да се среща със фамилията и твоите другари. Нито пък те среща с неговите. Твърди, че най-хубаво му е, когато е единствено с теб, само че истината е, че просто не желае да се почувства прекомерно привързан с теб.

9. Не споделя в действителност значими неща и не желае мнението ти, даже в случай че става дума за решения, които засягат и двама ви. Взима ги самичък и чака да се съобразиш с него. Но той самият не смята за нужно да се преценява с теб.

10. Ревнува те. Дори когато няма мотив. Ревнува те, тъй като подсъзнателно е нясно, че не ти дава това, от което се нуждаеш и което заслужаваш и че рано или късно ще се появи човек, който ще ти го даде. Но вместо да промени себе си, избира да не общуваш с никой и да не се срещаш с никой. За да нямаш база са сравнение…

11. Винаги той е правият. Отказва да допусне, че има и друга позиция – твоята. Настоява, че нещата са такива, каквито той ги вижда. И каквито ги желае. Не желае да те чуе, просто тъй като чува единствено себе си.ы
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР