Казват, че, избори не можели да минат без него, защото ...

Казват, че, избори не можели да минат без него, защото

Само във Фрог: Лежал в затвора за побой и гавра, е в листите на ДПС в Плевен. Синът му също

Казват, че, избори не можели да минат без него, тъй като държал гласовете на ромите. По тази причина бил ухажван от пълномощници на разнообразни политически сили.

Близки от обкръжението на фамилията настояват, че за претендент-депутатите нямало никакво значение на кое място са наредени в листата, тъй като главно „ ще играят “ с преференции. Методи Петков влезе в пандиза, само че го напусна предварително. Това му даде опция да се включи в предизборната конкуренция.

Припомняме ви, че Методи Петков стана клиент на прокуратурата, откакто взема участие в побой над своя съгражданин. Заради това, че лови риба в язовир Каменец през 2016 година Петков взе решение да се саморазправя с него, като го накара даже да яде жива риба. Жертвата на ромския необут призна тогава пред медиите: „ И в лагерите на гибелта не са ги били по този начин. Това е изродщина, изверщина. Това са хора, които си мислят, че живеят над закона”. В разгара на абсурда причинителят беше предпазен обществено от тогавашния народен представител от. Пред Фрог той сподели тогава: „ Ще поносим такива като Методи Петков, до момента в който съдът не каже”.

Другото, което прави усещане е, че досегашният лидер на листата на Движение за права и свободи в града Велислава Кръстева, към този момент отсъства. Нейното място е заето от Марио Рангелов от плевенското село Койнаре.

Източник: frognews.bg