Казват, че имитацията е най-голямата форма на ласкателство, а Меган

...
Казват, че имитацията е най-голямата форма на ласкателство, а Меган
Коментари Харесай

Меган Маркъл копира стила на Кейт Мидълтън, след като „направи първата крачка“ към събирането

Казват, че имитацията е най-голямата форма на хвалебствие, а Меган Маркъл сподели, че черпи стилно ентусиазъм от своята снаха принцеса След като Кейт заяви за опити да поправи нещата.

Връзката сред херцогинята на Съсекс и принцесата на Уелс беше скандално бурна през последните няколко години. Семейство Съсекс направи избухливи изказвания за кралското семейство в разкриващия си документален филм за Netflix. И тогава принц Хари продължи да разбърква тенджерата в дебютния си спомен Spare - описвайки по какъв начин неговата снаха разплака бъдещата му брачна половинка в драма за обличане и случай, когато Кейт отхвърли да даде на Меган емайл за устни.

Но в този момент, макар ледените връзки сред 42-годишната Меган и Кейт, също на 42, наподобява най-сетне има едно нещо, по което те могат да се спогодят - изборът им на зимни обувки. В Канада, където Съсекс сега се радва на празненствата за едногодишно назад преброяване на Игрите Invictus, някогашната актриса от Suits беше видяна на открито в обичан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР