Казват, че и на врага не се пожелава подобно нещо:

...
Казват, че и на врага не се пожелава подобно нещо:
Коментари Харесай

Страшните трагедии, покосили някои от най-големите холивудски звезди

Казват, че и на врага не се пожелава сходно нещо: да надживее децата си. Невероятно мъчно е да понесеш такава тъга: незараснала рана остава в сърцето вечно. Трагедията не заобикаля и звездите, привикнали на популярност и живот, който дава обещание единствено щастливи и спокойни дни. РИА Новости разкрива нещастието на 6 звезди, изгубили децата си.
Лари Кинг

Легендарният американски публицист и ефирен водещ претърпява покруса, която може да събори всеки. През последния месец той погреба две от децата си: 65-годишен наследник и 52-годишна щерка. Синът на Лари, Анди, умря от инфаркт в края на юли. Това беше осиновеното дете на Лари, само че надали понижава болката от загубата. И щерка Чая умря от рак на белия дроб - единствено няколко седмици откакто й беше сложена диагнозата.
„ Никой не би трябвало да погребва децата си “, написа той на страницата си в обществената мрежа.
Сега телевизионният водещ също не е в най-хубава форма. Миналата година 86-годишният Кинг получи инфаркт, който даже не си спомня - беше в кома. Той беше опериран и тогава получи инсулт, а две години по-рано Кинг съумя да победи белодробния рак.
Ерик Клептън

Синът му, четиригодишното бебе Конър, падна от прозореца на жилището на майка си - италианския модел Лори Дел Санто, който беше на 53-ия етаж. Трагедията мощно пречупи музиканта и другари се притесняваха за положението му. Най-добрият китарист на планетата съвсем изостави музиката: единствено благодарение на околните, които уредиха непрекъснато бдение покрай него, избави Ерик се от цялостна меланхолия. Но той още дълго ще скърби за сина си и с цел да увековечи по някакъв метод паметта на Конър, написа ария. Когато Ерик излезе на сцената и я изсвири на китара, в залата цареше цялостна тишина. И на всички изглеждаше, че във всеки тон се чува болката от тази загуба.
Джон Траволта

Звездният артист постоянно е бил считан за образцов и грижлив татко. Например, той добре знаеше, че синът му, шестнадесетгодишният Джет, страда от тежко заболяване - синдром на Кавазаки и не му разрешава да се отдалечи на крачка от него, даже го взима със себе си на фотоси. Трагедията се случва на Бахамите, където Джон Траволта и фамилията му честват Коледа. Очевидно в празничната блъсканица той не е имал време да следи сина си. Джет получава нов сърдечен припадък и ударя главата си в ръба на ваната. Пристигащите лекари се борият за живота му няколко часа, само че уви, опитите са несполучливи.
Съвсем неотдавна артистът беше застигнат от нов удар. Жената, която обичаше най-вече на света, за която беше женен от 28 години, умря. Кели Престън се бори с рака, само че заболяването беше по-силна.
Майк Тайсън

Петгодишната щерка Екзодъс умира в ръцете му. И в очите на известния боксьор има сълзи: в този измъчен мъж не остава нищо от някогашния Железен Майк. Вероятно всичко би могло да бъде друго, в случай че по-големият брат не беше заплеснат от тв приемника, а майката беше там. Екзодъс играе на един от тренажорите и пада с главата надолу в електрически проводник, който се завъртя към врата ѝ. В болничното заведение във Финикс лекарите свързват момичето с уред за поддържане на живота. Обаче е прекомерно късно. И след консултация с лекари е решено да я изключат от апарата.
Силвестър Сталоун

Смъртта на най-големия му наследник Сейдж от инфаркт безусловно шокира звездата. И той упреква единствено себе си за всичко: в края на краищата на 10 години лекарите откриват звук в сърцето на момчето. А Рамбо, постоянно в положително здраве, даже не може да си показа, че Сейдж по това време към този момент има признаци на коронарна болест на сърцето. Лекарите обаче единомислещо настояват, че най-големият му наследник може да доживее честна напреднала възраст и да не почине на 36 години. Просто беше належащо да пуши по-малко, да не пие огромни количества сладки газирани питиета и да не седи вкъщи по през целия ден. А образецът с татко му, който към момента се занимава със спорт, явно в никакъв случай не го е вдъхновявал.
Жерар Депардийо

С най-големия си наследник, Гийом той беше непрекъснато на нож: всяка среща сред тях съгласно традицията завършваше с кавги и кавги. Въпреки че Гийом беше негово копие - различията с полицията също се трансфораха в негова визитна картичка. Освен това ориста не лиши индивида от актьорски гений. И в случай че животът му беше друг, той, както имаха вяра доста режисьори, щеше да постави известния си татко в дребния си джоб.
Но Гийом избра друг път: алкохолът и опиатите станаха нормалната му пристрастеност. За своя избухлив и неуморен темперамент той нееднократно е влизал в пандиза. Дори ужасяващ случай не принуди Гийом да влезе в пътя, когато си размазва крайници и стана неработоспособен. Някога обещаващият артист умря на 37-годишна възраст, порядъчно износеният организъм не устоя на пневмония, от която се разболява на снимачната площадка в Румъния. Жерар Депардийо надали ще понесе тази загуба. В последна сметка по собствен метод той обичаше нещастния си наследник.
Превод: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР